Най-модерните и артистични предложения за лампи за стена

Публикувано на 17/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 26/07/2016 | Видяно 7 037 пъти

Вече ви показахме разнообразни идеи за креативни и необичайни осветителни тела, които внасят различна, но много приятна атмосфера в дома. Този път ще ви представим няколко изключително свежи предложения за стенни лампи, които освен приятна атмосфера, ще внесат и много артистичност и стил в жилището ви. Те са сладурски, модерни и елегантни, с неповторим и интригуващ дизайн. Потопете се в света на светлината, помечтайте как бихте искали да промените интериора вкъщи и се свържете с най-добрите специалисти, които ще ви помогнат да го направите с много вкус и стил!


Забавни създания за детската стая

Има ли дете, което не би се зарадвало на тези пъстри сладурковци? Те се предлагат в разнообразни форми на животни и цветя, чиито глави обливат стаята в светлина с меко и приятно излъчване. Видът им със сигурност ще предизвика усмивките на малки и големи!

Виж още: Причудливи, екстравагантни и впечатляващи - дизайнерски лампи, които приковават вниманието


Удобни лампи с колоритни абажури

Уау! Определено трябва да благодарим на дизайнера, сътворил тези практични и цветни осветителни тела. С фантастичната си подвижна конструкция, те са идеални за монтиране до бюрото, на което работим... или дивана, където да поседнем със следобеден чай и книга в ръка.


Цветно вдъхновение и неповторима декорация в едно

Плодове или цветя, с малки листенца и елегантен дизайн - идеалното осветление за коридора, дневната или спалнята. Леката светлина, която излъчват, в съчетание с красивите им форми, декорират интериора по един великолепен и стилен начин.


Интерактивни LED лампи

Този тип осветление е творение на модерните и иновативни умове. Това е цяла мрежа от малки LED светлинки, вплетени в интересна конструкция от няколко елементи с формата на "Y". Те се настройват със специално устройство и могат да бъдат програмирани да реагират на движение и определени жестове. Интензивността и цвета на светлината също могат да бъдат променяни, а най-интересното е, че са създадени специализирани приложения, с които могат да се контролират и от мобилния телефон!


Светлинна романтика

Какво по-хубаво от романтична кино-вечер на приглушена светлина? Тези стенни лампи ще ви го осигурят! Много семпъл и изчистен дизайн, изящна перфорация по повърхността и бледо, нежно осветление... Колко лежерно и приятно!

Виж още: 10 очарователни решения за осветителни тела за дома


LED(ен) лукс

Озарете стаята с тази удивителна, модерна и луксозна LED лампа. Тя разпръсква "ледена" светлина в 4 посоки, като фино се "плъзва" по стената, без да пречи на зрението. А семплият й кубичен дизайн я прави подходяща за всяка стая.


Кристални лампи

Това е едно истинско дизайнерско предложение за красив и съвременен интериорен дизайн. Всеки цвят светлина би им подхождал, но симпатичните им кристални чашки с форма на цветя, определено идеално си пасват с бялото. Те са едно съвършено допълнение за стените вкъщи.

Намерете най-добрия екип от професионалисти и декорирайте жилището си, облейте го в светлина и стил, направете всичко, което ви харесва, за да го првърнете в своя дом-мечта! Пуснете заявка при нас и в рамките на 24 часа ще получите предложения от водещи компании. Разгледайте и сравнете техните оферти и потребителски оценки и изберете най-подходящите професионалисти за вас!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта