Ремонт на покрива-мисия постижима

Публикувано на 09/10/2013 от Стоян Иринков | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 4 892 пъти

Карлсон от покрива или онзи вълшебник, който ще запуши всяка дупка по покрива, ще спре всеки теч и ще монтира огромен прозорец, за да бъдете една идея по-близо до небесния шир. Така си представяте вашия майстор за покрива? Да, ама не. Кога покривът ви отчаяно се нуждае от майстори и кои са най-често срещаните проблемни области? Срещнахме се със специалистите в сферата на покривните услуги, които са регистрирани в MaistorPlus.com, и те ни споделиха няколко ценни съвета:

Вижте още: Ремонт на покриви - цени

  1. Без значение какъв е материалът, от който е изграден покривът ви, би било добре да правите профилактична проверка от време на време. Препоръчваме това да се случва поне два пъти годишно. Навременните реновации са по-добрият вариант от това да реагирате в последния момент, когато пораженията са необратими. Освен това отлагането на ремонта почти винаги води до по-високи разходи. Не бъдете немърливи, а действайте, докато е време!
  2. Изолацията е важна част от уюта във вашата къща или апартамент. Добре изпълнената изолация рефлектира и върху сметките ви за отопление. Най-лесно проблемите в изолацията на покрива си проличават през зимата. Ако забележите ледени висулки или късчета по покрива при липса на сняг, покривът ви най-вероятно губи топлина, а това е сигурен знак, че трябва да подобрите изолацията си. Специалистите в MaistorPlus.com препоръчват да включите топлоизолацията и хидроизолацията към цялостната реновация на покрива.
  3. Обезопасете покривното пространство, за да ви е мирно и спокойно. Все по-често през зимата се среща синдромът на опасния покрив с ледените висулки. Оборудвайте вашия покрив със специални предпазители, които не позволяват образуването на понякога смъртоносните ледени късове. С няколко часа работа си осигурявате спокоен сън поне до края на зимата.
  4. Ако пък подготвяте къщурката си за излизане на пазара за недвижими имоти, пременете я с чисто нов покрив, защото това е първото нещо, което прави впечатление на бъдещите собственици или наематели.

Кой ще свърши цялата тази работа? Не ви се занимава с тромави строителни фирми, на които ви е трудно да се доверите? Ремонтирайте покрива си с помощта на доказани изпълнители в тази сфера. Селектирайте ги по рейтинг и си осигурете по-малко главоболия! Разгледайте специалистите за покривни услуги във вашия район или направете безплатна заявка за ремонт на покрив. MaistorPlus.com ви пожелава успешно финализиране на мисия ремонт на покрива.

Направи заявка



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ангел Йорданов VIP
Боядисване и декорация, Банкя
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Ралица Пламенова VIP
Цялостен ремонт, София
valeros3 LTD
Покривни услуги, София
17 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта