Камини с невероятен дизайн за един по-топъл и уютен дом

Публикувано на 16/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 7 848 пъти

Камината е един от онези компоненти в дома, които изцяло променят интериора и атмосферата. Чаша ароматен чай или топло мляко с какао край огъня - истинска приказка. Дори и през лятото, камината не спира да краси дома с дизайна си и уютното си излъчване. Ако желаете да получите вдъхновение за дома си или просто да се насладите на няколко минутки релакс - разгледайте невероятните и стилни камини, които ще ви представим. А когато решите, че е време да си изградите отоплителна система в жилището, не се колебайте да потърсите помощ от най-добрите специалисти по ОВК.


Екзотично съвършенство

Тази модерна градина е снабдена с една изключително внушителна и впечатляваща камина. С изчистената си обла форма, тя пресъздава усещане за пълно спокойствие и релакс. Едва ли има второ мнение по въпроса - приятните мигове на това местенце са гарантирани!

Виж още: Хитри начини за намаляване на зимните сметки за отопление


Добрият кухненски помощник

В миналото каминините (или огнищата) са имали две основни функции - да се използват за готвене или отопление. В наши дни малко хора изграждат камина в жилището си с цел да я използват като пещ, но това, макар и забравена, е една невероятно практична възможност за всяко домакинство.


В стил "планинска хижа"

Дървената хижа в планината винаги носи асоциация за нежни, топли мигове, заобиколени от природа и пухкав сняг. С тези красиви камини не би било особено трудно да принесем атмосферата от планината в дома си и да се насладим на спокойствие и тишина.


Комфортен и семпъл дизайн

Каменната камина подхожда и на далеч по-семпъл интериор, като този, показан на снимката. С нея успешно можем да комбинираме почти всички цветове, стилове и декорации.

Виж още: Как да откриете теч в отоплителна система 


Иновативен подход

Ако не сте запознати с подовата камина, сега е моментът да научите за нея. Тя е иновативната кралица на уюта - изключително красива и лесна за почистване и поддръжка. Има способността да разпределя повече топлина, тъй като може да бъде разположена във вътрешната част на стаята и да нагрява в кръгъл обсег около себе си.


Перфектен лукс с декоративна камина

Декоративната камина използва специална технология - тя излъчва единствено приятна светлина, под формата на напълно идентични с реалността изкуствени пламъци. Идеална е за доставяне на необходимата уютна атмосфера, съчетана с лукс и перфектен дизайн, без да е необходимо да правите специална инсталация и сложни ремонти.


Креативност и удобство

Тези симпатични и малки камини притежават семпла и фина конструкция и не изискват вграждане в стената, което спестяват голяма част от "мръсната работа". Това ги прави изключиелно подходящи за по-малки жилища или апартаменти.

Ако вече имате идея какво отопление искате да изградите в дома си, потърсете екип от специалисти, който да ви окаже необходимото професионално съдействие. Заявете проект в MaistorPlus, за да получите напълно безплатно най-добрите оферти, само в рамките на 24 часа. Ще ви предоставим достъп до бизнес профилите на различните компании и оценките от техните клиенти, за да вземете най-оптималното за вас решение.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта