Точното време за вашия покрив с вдъхновяващи отстъпки и подарък!

Публикувано на 13/06/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 3 750 пъти

В писмо до своите клиенти, управителят на Брамак в България, Кирил Дяков, обещава отстъпка за покривна система в периода от 8-и юни до 30-и август, 2015 г. Спестявате 20 % от покупката на всички стандартни керемиди, както и 10 % за покривни аксесоари. Чудесен повод да се погрижите точно сега за покрива си, а още по-добрата новина е, че...


Точното време за вашия покрив с вдъхновяващи отстъпки и подарък!

В името на безупречността, един покрив трябва да бъде изграден при идеални климатични условия. Нито прекалено горещо, нито прекалено студено, точно определени честота, количество и наклон на валежите, никаква градушка и, всичко това, по възможност, да е целогодишно. Нищо работа, просто трябва да обиколите няколко пъти планетата, за да установите къде тези дребни изисквания са изпълнени перфектно.

А можете да предпочетете и по-правилното, разумно решение. Нарича се Брамак и е верният отговор, когато искате керемидите ви да съчетават в себе си функционалност и естетика, да издържат на всякакви екстремни природни капризи. Съществуващата вече четиридесет години компания стъпва на българския пазар през 1998 г. През годините се е утвърдила като еквивалент за високо качество в сферата на комплексните покривни услуги. Красноречив е фактът, че за всички свои бетонови изделия Брамак предлагат 30-годишна неограничена писмена гаранция. А през следващите близо три месеца се добавят още добри причини защо сега е точното време да поверите грижите за вашия покрив на тях.


Има и подарък!

Всеки, закупил оригинална покривна система на Брамак, която включва керемиди плюс аксесоари - минимум елементи за сух монтаж на било и подпокривно фолио, получава възможността да се възползва и от подарък: 15 годишна застраховка на покрива. Периодът е същият, както и за отстъпката - между 8-и юни и 30-и август, 2015 г. Нали не сте забравили и за 30-годишната гаранция?

Продуктите на Брамак могат да бъдат открити при търговски представители в цялата страна. Покривните системи се отличават с качество, сигурност и защита, функционалност, естетика, иновативни решения и висок стандарт. От 1999 г. върху керемидите Брамак може да се види и знак, гарантиращ тяхната природосъобразност и екологичност. Желаем ви успех и щастливи подпокривни мигове!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта