7 начина да поканите късмета у дома

Публикувано на 09/03/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 06/07/2016 | Видяно 9 408 пъти

Фигурките на слончета са сред най-разпознаваемите предмети на късмета. Декорирайте дома си с тях и се насладете на великолепните резултати, които ще последват. Важно условие е хоботът на слончето да е извит нагоре. Изберете ръчно изработени украшения. Имайте предвид, че масово произведените стоки нямат силата да привличат и генерират позитивна енергия.


7 начина да поканите късмета у дома

Всички искаме да привлечем добрия късмет в живота си и да го превърнем в свой верен спътник. Така голяма част от начинанията ни ще завършват с успех, по-бързо ще разпознаваме правилните възможности и ежедневието ни ще преминава с лекота. За да се радваме на приятната компания на добрия късмет, е важно да му покажем, че той е добре дошъл вкъщи. В тази статия ще ви запознаем със 7 начина, които ще ви помогнат да поканите този желан гост да прекрачи и вашия праг. А за да се почувствате като истински късметлии, когато имате нужда от ремонт в дома си, потърсете професионалистите в MaistorPlus.


Импровизирано цвете от подкови

Ефектна декорация може да се получи, ако направите импровизирано цвете от подкови. Поставете го на входната си врата и добрят късмет сам ще влезе през нея. 


Кралицата на късмета - четирилистна детелина!

Да се обзаложим ли, че една от първите ви асоциации, когато чуете късмет, е четирилистна детелина? Тогава ще бъде съвсем правилно да използвате този символ в дома си. Ако си имате истинска, това е най-добрият вариант-украсете с нея стаята, в която прекарвате най-много часове. Или сложете тапети в дневната, плочки в банята, с изрисувани на тях детелини.


Късметлийска паричка

Можете също да си намерите паричка за късмет и да си направите украшение от нея за дома. По този начин, освен късмет, ще привлечете и благоденствие.


Числа на късмета

Имате ли си любимо число или такова, за което знаете, че ви носи много късмет? Непременно го използвайте при обзавеждането. Не е нужно да се стига до буквализъм и да го изписвате по стените. Може да е закодирано в броя на картините в дома или в този на лампичките на полилеите ви.


Цветове, носещи късмет

Зелено и кафяво са цветовете, които ще привличат добър късмет в дома ви през тази година, която, според китайската астрология, е отредена на дървената овца. Тези топли багри ще ви свържат с природата и ще ви донесат много позитивизни емоции.


Зайче за късмет

Ако сериозно се замисляте да си вземете домашен любимец и още не сте сигурни какъв да бъде, заложете на зайчето. Вярва се, че този малък, пухкав приятел, освен радостта и забавленията, с които ще ви дари, ще донесе и късмет в дома ви.


Стайни растения, носещи късмет

Добри новини и за тези, които обичат да отглеждат стайни растения. Смята се, че фикусът, драцената (известна още като дървото на живота) и декоративните цитрусови дръвчета носят добър късмет. Избягвайте висящите, пълзящи надолу цветя.


Повече светлина… за късмет!

По-широки прозорци, повече осветление. Имате ли възможност, пуснете повече светлина да влезе в дома ви. Тя привлича всичко най-хубаво в живота, със сигурност това се отнася и за късмета.

Късметът наистина е важен, но за да направите качествен ремонт в дома си, трябва да знаете, че можете да разчитате на специалистите в MaistorPlus. Планирайте желаните от вас промени, направете безплатна заявка, сравнете офертите и изберете професионалист, след чиято работа ще се почувствате като истински късметлии.


Тагове:

Декорация

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
Никола
ВиК Услуги, София
160 извършени проекта