Тайните на добрата домашна реконструкция

Публикувано на 20/02/2015 от Виктория Маринова | Последна редакция на 20/07/2016 | Видяно 3 511 пъти

Споменавайки форуми и социални мрежи, не можем да подминем и нуждата от допитване до специалист. Въпреки че не всички мнения, които ще получите, ще бъдат компетентни, със сигурност ще намерите и ценни съвети, препоръки, а защо не и предложения за изпълнение на вашия проект. За да получите правилен съвет обаче е необходимо да зададете точно и ясно въпроса си, като уточните всички детайли около него.

Виж още: 5 модерни тенденции в интериорния дизайн за 2015


Използвайте регенерирани материали

Макар много хора да подхождат с предразсъдъци към регенерираните материали, истината е, че те биха могли да ви спестят много пари при реконструкцията на дома ви. Да, те са именно онези материали, които вместо да бъдат изхвърлени, намират своето ново приложение. Това не винаги означава, че са некачествени или негодни за употреба, затова ви препоръчваме да не ги отхвърляте напълно. Те са лесни за намиране особено онлайн–във форуми и сайтове за безплатни обяви.

Виж още: Да наемем ли професионалист или да се справим сами с ремонта


Тайната на добрата домашна реконструкция

Едно от нещата, които най-често ни спират да направим осезаема промяна у дома, е ограниченият бюджет. И макар той да е в състояние да спъне и най-добрата идея, съществуват много начини да направим истински интериорни чудеса и с малко пари. Повечето от тях са по-нестандартни и на някои от вас може би ще се сторят странни, но преди да ги отхвърлите, хвърлете им по едно око и помислете дали това не е формулата на успеха, от която точно вашият дом се нуждае. Ако не сте убедени точно какво искате или как да го изпълните, свържете се със специалисти, които да ви насочат и изведат от затруднението. Пуснете заявка напълно безплатно и разгледайте различните оферти, отправени специално към вас.


Не подценявайте социалните мрежи

Голяма част от проектите за реконструкция на дома са напълно възможни и само с частичната намеса на професионалисти. Затова използвайте пълния потенциал на социалните мрежи, за да намерите свои приятели и познати, които да споделят своя опит в ремонта на дома, а защо не и да ви помогнат с пренасянето на тежки мебели например. Това ще ви даде възможност не само да усвоите сами някое и друго умение, но и да реализирате промяната вкъщи изцяло по свой вкус.


Ефектът на козметичните промени

Ако искате да обновите дома си, не е необходимо непременно да сменяте изцяло подовата настилка или пък да прибягвате до други драстични мерки от този тип. Най-напред си изяснете как точно искате да изглежда жилището ви, след което помислете за онези козметични промени, които ще го доближат максимално до мечтания вид без да нарушават бюджета ви. Разместването на мебелите, добавянето на декорации или пък смяната на цветовата гама могат да направят чудеса с вашето жилище, стига да подхождате с внимание и усет към детайлите.

Ако все пак ви е необходима помощта на специалист, пуснете заявка за освежаване на дома ви. Ще имате възможност да разгледате и сравните различни оферти, да се запознаете с мненията на потребители, за да изберете правилния майстор за ремонт на вашето жилище.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
26 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
9 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Иван Петков
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта