Как да обзаведем според зодията - Лъв

Публикувано на 03/08/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 03/08/2022 | Видяно 4 072 пъти

Лъвовете са един от най-пламенните знаци на зодиака. Те са бляскави, очарователни, оригинални. Домът, от своя страна, е отражение на самите вас, затова ако сте представител на зодия лъв, ключовите думи за вашия интериор са уникален, пищен и привличащ вниманието.

Създавайки мечтания дом, всеки се сблъсква с множество колебания и трудни решения. Бихте искали да превърнете имота си в дом, но имате нужда от помощ? Професионалистите, регистрирани в MaistorPlus, са винаги насреща!


Специално внимание на трапезарията и хола

Жизнени и страстни, Лъвовете обичат да се поставят в светлината на прожекторите, наслаждавайки се на пищни вечери и социални събития. Скромен дом просто няма да свърши работа за този знак, тъй като те са привлечени от всичко лъскаво, бляскаво и превъзходно и това най-много ще си проличи в трапезарията и хола, където ще събират приятелите си.


Светлина и още светлина

Този енергичен огнен знак се управлява от слънцето и затова се справя най-добре в светли домове с много естествена светлина. Изборът на много и големи прозорци е нещо присъщо за лъвовете, в комбинация със светли цветове за подове и стени.


Луксозни материи

Лъвовете проектират домовете си така, че да са толкова изразителни, колкото и самите те, и няма да се свенят да демонстрират удоволствието си от по-луксозните неща – процъфтяват в смело декорирани пространства, а при изборът на материи се спират по-скоро на кадифе, сатен, кожа, коприна.


Декорации

Този знак цени енергичната артистичност, затова в неговия дом може да откриете всякакви декорации, достойни да присъстват в музей. Цялостният лъвски интериор може да е бляскав в стил Холивуд, но определено някъде по рафтовете ще забележите и антики, които напомнят за миналото през различните епохи. Ценители са на всичко, което може да придаде луксозна нотка в интериора.


Малките неща

Лъвовете държат на детайлите в ежедневието, в отношенията си с хората, като цяло във всеки аспект на живота си. Същото се случва и с дома. Дали ще е свещ в банята, някаква интересна джаджа или пък статуя в хола, дизайнерски мебели – всичко това са детайли, които правят впечатление и добавят индивидуалност в интериора.

Ако имате съмнения, че не бихте се справили с обзавеждането на своя дом, потърсете услугите, предлагани от специалистите в MaistorPlus. Интериорен дизайнер би бил особено полезен в тази мисия. Заявете своя проект още сега и изберете най-интригуващата между изпратените оферти.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
15 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта