Модерно жилище, побрано в невероятните 21 кв.м.

Публикувано на 22/10/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 22/10/2016 | Видяно 63 321 пъти

Малките пространства винаги са били по-трудни за обзавеждане и осигуряване на всички необходими за нормалното ежедневие елементи. Професионалните дизайнери обаче се справят със замах с подобни ситуации! Ще ви разходим в един много малък, но свеж и приятно обзаведен апартамент с впечатляващо функционално обзавеждане. Разгледайте го, за да се вдъхновите за смели промени в своя дом, които с помощта на правилните специалисти ще можете лесно да превърнете в реалност!


Коридорът ни отвежда право в сладурска мини-кухня

Коридор ли? Не точно. Това е по-скоро едно малко кътче близо до входната врата, в което са осигурени семпла етажерка за обувки и креативна стълба за закачане на чадъри. А точно отляво на стълбата се намира и симпатичната мини-кухничка. В нея си има всичко необходимо, a тясното пространство е освежено с красиви фото тапети и качествена вентилационна система.

Виж още: Интериорни дизайнери споделят: най-успешните трикове за малки помещения


Това е дневната... но къде ли са другите стаи?

Най-ефективният начин да постигнете съвършенство в малката дневна се крие в правилния подбор на обзавеждането, цветовете и материите. Тук всичко е съчетано с много усет към естетиката, използвайки актуални цветове от топлата гама с много семпли цветни детайли. Освен всичко обаче тук се крият няколко малки тайни, които със сигурност ще ви изненадат!


Невероятен подход в подредбата

Изградената декоративна стена за телевизора, освен че е много хитро хрумване за малка квадратура, е и в такт с най-новите дизайнерски тенденции. Тя създава усещане за наличието на повече стаи в жилището, което определено е необходимо за живущите в боксониера. А забелязахте ли какво има отдясно? Това е допълнително легло с напълно нормални размери за 1 човек. Невероятно!


Функционална трапезари

Ето още една изключително креативна идея, приложена успешно в дневната. Миниатюрната масичка в средата на стаята се превръща в истинска трапезна маса с перфектни размери и дължина, които ще поберат с лекота както всички членове на семейството, така и очаквани и неочаквани гости.


...И функционална спалня - пак в дневната!

3 в 1 - дневна, трапезария и спалня. Чудотворните идеи на иновативните дизайнери са преобразили мястото в една безкрайно практична стая с много функции, но най-интересното е, че няма и следа от хаос, претрупаност и теснотия. Както виждате, изборът на подходящи специалисти може да отведе дома ви на друго ниво, независимо от неговите размери. Пуснете безплатна заявка за изпълнение на проект и ще получите уникални оферти от водещи компании. Разгледайте дейностите им и оценките от предишните клиенти, за да можете да сте уверени в своя избор.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Емо Петров
Цялостен ремонт, София
115 извършени проекта
М-Строй
Цялостен ремонт, София
44 извършени проекта