Приказна реновация на остаряла къща от 1880 г.

Публикувано на 21/11/2015 от Нели Минчева | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 2 391 пъти

Да открием дома на мечтите си и да можем да си го позволим не е никак лесно. Цената на къщата, която ще разгледаме, влиза в графата "любопитни факти без конкретно отношения към реалния живот", но все пак ви предлагаме една виртуална разходка из това великолепно имение. Поне може да ви вдъхнови за подобрения и нововъведения и във вашия дом.


Колко милиона давате за тази къща?

Реновираното с много вкус историческо имение от 1880 г. се намира в Сейнт Пол, Минесота. След като е извършен основен ремонт, къщата за първи път е предложена за продажба през май 2014 г. Поисканата тогава цена е 1,85 млн. долара. Тъй като не се появява купувач, склонен да плати тази сума, сега имотът отново е на пазара и се предлага за 1,38 млн.

Вижте още: 16 пленителни замъка, с които ще усетите магията на времето


Небрежен лукс

Къщата разполага с четири камини, очарователна атмосфера, внушително стълбище, огромни прозорци, пропускащи много светлина. Обзавеждането изглежда едновременно семпло и модерно. Налице е всичко необходимо за удобно всекидневие, а фактът, че пребиваването в този дом всъщност е истински лукс, не се набива на очи.


Класа и стил във всеки детайл

Съчетанието между традиция и модерност присъства във всяко помещение. Стаите се осветяват едновременно от тежки полилеи и леки и изящни осветителни тела. Масивната дъбова маса и повдигнатите на тънки извити крачета фотьойли приятелски съжителстват с удобния и мек диван.


Просторни и уютни спални помещения

В спалните няма нищо излишно, стените са светли, прозорците - големи. Усещането да си обитател на подобна стая е като да живееш в богат средновековен замък, в който вечер четеш в покоите си на запалена свещ.


Приказка и в банята

Разбира се, баните в къщата са няколко и будят истински адмирации. Изключително светло и приятно помещение с нотка на нещо тайнствено и романтично, което носи неповторимо спокойствие, докато лежиш удобно в разкошната вана.


Нека не пропускаме и миговете за отдих - стая за билярд!

Билярдната зала е едно от тайните оръжия в арсенала на компанията, което се опитва да намери нов собственик на имението. Помещението е елегантно и нетипично просторно за подобен род стаи. Усещането за това се подсилва от високия таван и дискретните ниши, в които са скрити мебелите, съхраняващи чаши, чинии, пепелници и т.н.

Вижте още: Страхотни идеи за мъжка стая


Не може да отсъстват недостатъци

Всъщност имотът има и своите слаби страни. На първо място външността му далеч не е така помпозна и впечатляваща, както на много други къщи в същия ценови клас. Тоест за хора, които търсят възможността с размах да демонстрират своя висок стандарт, това не е идеалната покупка. Освен това постройката не може с пълна сила да бъде обявена и за истинско имение, тъй като е по-малка от домовете на редица богаташи с вкус към лукса.

Но независимо от минусите, дизайнерите и архитектите, погрижили се за цялостното обновяване на имота, са свършили чудесна работа. Новите собственици ще се примирят с няколкото слаби страни на този впечатляващ дом и ще заживеят гордо в него.

Ако междувременно са ви дошли практични идеи за реновиране на вашия собствен апартамент или къща, обърнете се към професионалист, за да постигнете най-доброто от наличното пространство с минимални ресурси. MaistorPlus ви дава безплатната възможност да опишете своя проект онлайн и да получите конкурентни оферти от различни специалисти.

Разглеждайки техните профили и прочитайки оставените за тях мнения, ще можете информирано да вземете своето решение на кой професионалист да поверите ремонта вкъщи.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
28 извършени проекта