Не може да отсъстват недостатъци

Последна редакция на 19/05/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 650 пъти

Всъщност имотът има и своите слаби страни. На първо място външността му далеч не е така помпозна и впечатляваща, както на много други къщи в същия ценови клас. Тоест за хора, които търсят възможността с размах да демонстрират своя висок стандарт, това не е идеалната покупка. Освен това постройката не може с пълна сила да бъде обявена и за истинско имение, тъй като е по-малка от домовете на редица богаташи с вкус към лукса.

Но независимо от минусите, дизайнерите и архитектите, погрижили се за цялостното обновяване на имота, са свършили чудесна работа. Новите собственици ще се примирят с няколкото слаби страни на този впечатляващ дом и ще заживеят гордо в него.

Ако междувременно са ви дошли практични идеи за реновиране на вашия собствен апартамент или къща, обърнете се към професионалист, за да постигнете най-доброто от наличното пространство с минимални ресурси. MaistorPlus ви дава безплатната възможност да опишете своя проект онлайн и да получите конкурентни оферти от различни специалисти.

Разглеждайки техните профили и прочитайки оставените за тях мнения, ще можете информирано да вземете своето решение на кой професионалист да поверите ремонта вкъщи.

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Приказна реновация на остаряла къща от 1880 г.