Страхотни идеи за мъжка стая

Публикувано на 19/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 15/07/2016 | Видяно 7 535 пъти

В повечето случаи жената се заема с интериора на цялата къщата и за да не се чувства мъжът потиснат и пренебрегнат, е от жизнено важно значение и той да има свой кът, декориран и обзаведен от самия него. За такова пространство най-подходящи са помещения като гаражи, по-големи сервизи, мазета или тавани, места, напълно непривични за една жена.

Гаражът, разбира се, е класическо място за един мъж. Там той може с часове да ремонтира или почиства своята кола или мотор. Не всички обаче са "техничари", а и да поканиш приятели, с които да поиграете на карти или билярд, си е примамлива идея. Мъжките стаи могат да бъдат по-обикновени и семпли, обособени в гаража, редом до колата или мотоциклета, или по-луксозни, създадени специално за целта, като често са тематично обособени - киносалони, игрални зали, барове, боулинг пътеки и др.

Виж още: Щури и оригинални идеи за дома, с които да експериментирате


Страхотни идеи за мъжка стая

Спокойно, дами, когато мъжът иска собствено пространство, той не ви се сърди, а просто желае да избяга от социалните си ангажименти през деня и да се отдаде на забавление и спокойствие. Това е от важно психологическо значение, защото така изпуска парата от напрегнатото ежедневие и от проблемите в работата. В стаята за игри и отдих той може от време на време да събере своята мъжка компания на по бира, да поиграе с приятели на покер, билярд, боулинг, на електронните игри от детството си или да се похвали с новата си модерна техника.


С какво да обзаведем мъжката стая?

Разполага ли мъжът с помещение само за себе си, той е способен да се развихри като реализира интересни идеи за обзавеждане. В стаята може да има игрални автомати, маси за билярд или покер, фланелки и плакати на любим отбор по стените, а големият телевизор и мощната музикална уредба са задължителни. Разбира се, една част от помещението трябва да е отделена за мини бар, зареден с разнообразен алкохол за всеки вкус на неговите гости и приятели.


Идеи за мъжкото пространство

Чудесно хрумване е да сложите в мъжката стая маса за игра на карти с удобни кресла, допълнени от библиотека и/или кът с компютър за сърфиране в интернет. Изберете дебели завеси за по-голямо уединение.


Направете го по ваш вкус

В стаята можете да затъмните прозорците и да сложите огромен телевизор, за да не изпускате любимите си спортни събития. Поставете на стените фланелки на любимите си играчи, а на удобно място - хладилник с много бира.


Задължително помислете за подходяща игра

Ако предпочитате повече движение и разполагате с пространство, изберете билярд, джаги, дартс, боулинг пътека. С тях ще прекарвате приятно свободното си време в по-голяма компания.


Обзаведете се така, че да не напускате дома

Един малък киносалон с мощна уредба никак не е за пренебрегване като идея. Изолирана и затъмнена, в тази стая вие бихте прекарали страхотни часове на отмора, потопени в магията на киното с пакет пуканки в ръка. Мокетът и меката мебел са задължителни за перфектната обстановка, а с едно ненатрапчиво лед осветление, бихте увеличили комфорта в помещението. На пазара вече се предлагат телевизори с огромни екрани, подходящи за целта, но ако искате все пак максимално да се доближите до атмосферата в истински киносалон, оборудвайте се с прожекционен апарат.

Виж още: Умна ключалка за врата, контролирана през смартфон


Позволете си малко повече лукс

Ако все още не сте решили как ще изглежда вашата мечтана мъжка стая, в MaistorPlus ще откриете професионалисти, които ще ви помогнат. Можете да сравните различни оферти и да видите коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект безплатно още сега!


Тагове:

Любопитно

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта