7 безжични мишки с интригуващ дизайн за любителите на нестандартното

Публикувано на 17/03/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 1 938 пъти

Този модел безжични мишки постига революция в дизайна и ергономичността. Могат да се използват докато са поставени върху бюрото или да се сложат на ръката и да се манипулира с тях от въздуха.


7 безжични мишки с интригуващ дизайн за любителите на нестандартното

Използвахте я, за да отворите тази статия. Толкова много от действията ви, при работа с компютър, са свързани с нея, че почти се е превърнала в продължение на ръката ви. Всичко е още по-улеснено, след като съобразителни умове решиха да лишат от вечно пречещия кабел немалко нейни представители. Вече се досещате, че говорим за повелителката на кликанията и скролванията - компютърната мишка. Иновативността завладя не само функционалностите, но и визията на този продукт, и тук предстои да се запознаете със 7 безжични мишки с интригуващ дизайн за любителите на нестандартното. А за да се радвате на винаги добре работещи уреди, доверете се на професионалистите, регистрирани при нас.


Това също е от семейство безжични мишки

Вярвате или те, горе на снимката също виждате компютърна безжична мишка. Слага се върху ръката и по този начин дайствието с нея е далеч по-улеснено, а и не заема място.

Вижте още: Причудливи, екстравагантни и впечатляващи - дизайнерски лампи, които приковават вниманието


Елегантно докосване

Създателите на безжични мишки тук са решили да заменят обикновения клик с едно просто докосване. Добавили са колелца за още по-лесно придвижване и навигиране и са облекли всичко това в радваща окото елегантност.

Вижте още: Как да почистваме и предпазваме клавиатурата на лаптопа


Пълен напред!

Дори да дадете пълен напред с този лъскав представител от семейство безжични мишки, няма опасност да ви глобят за превишена скорост. Бързо ще ви закара до която точка на света пожелаете, само с един клик по предния капак. Още по-хубавото е, че няма нужда да наемате гараж, тъй като паркомястото винаги се пази редом до компютъра.


Безжични мишки поставят златото директно в ръцете ви

Оказва се, че златото може да достигне ръцете ви и под формата на компютърни безжични мишки. За някои това може да е излишно разхищение на благородния метал, за други - още един начин да се обградят с блясък.


Вече сте в играта

Професионалните геймъри биха се зарадвали искрено на тези безжични мишки. Наред със стандартната им функция за сърфиране из интернет, те представляват и джойстик, с който лесно може да се влезе в играта и да се остане в нея с далеч по-голям комфорт. Разстоянието от монитора, където се развива действието, е без значение за тези безжични мишки, стига да се запази добрата видимост.


Влезте в орбита

Не знаем дали има безжични мишки в космоса, но тази подозрително прилича на избягала оттам. Може да се върти в кръг и осигурява много по-гъвкава и широкообхватна навигация. Съвместима е както с PC, така и с MAC. Единственият ѝ недостатък е, че все още не се е научила да лети.

Какъвто и да е дизайнът на вашата мишка, или дори да нямате съвременни безжични мишки, можете смело да потърсите помощ за поправката на някой уред у дома. Доверете се на нашите специалисти, като изпратите безплатна заявка към тях, а в отговор ще получите конкурентни оферти. Сами избирате на кого да възложите работа, а след изпълнението ѝ можете да оставите своя отзив в сайта.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
30 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта