Декорът – нещо повече от просто фон

Публикувано на 20/12/2021 от Mariya Dimitrova | Последна редакция на 21/12/2021 | Видяно 2 482 пъти

Декорът играе важна роля не само на театралната сцена, но и в стаята, създавайки за цялостната визия атмосферата. Декоративните елементи, които за някои изглеждат като излишество, всъщност са тези, които превръщат помещението в дом, внасяйки чар и индивидуалност. Въпросът е – как да изберем точния декор?

Чудите се кой точно орнамент или обзавеждане да изберете, така че да изразява вашата същност, а същевременно и да ви служат, не просто да заемат място? Предлагаме ви няколко решения за декор, с който ще направите апартамента си по-атрактивен и изпълнен с живот.

Ако се нуждаете от професионалист в тази област, обърнете се към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus! Заявете още сега вашия проект


Принт платно

Принтовете, поместени в платно за рисуване, са стилно решение, което няма как да остане незабелязано. Ако поставите снимка на някой любим спомен от лятната почивка, на домашен любимец, а защо не и на харесвана от вас личност, ще съживите стените и ще създадете завършеност на дома с индивидуален почерк.


Стена от полароидни снимки

Винаги, когато искаме да си припомним някоя стара снимка с приятели, бъркаме в телефона или компютъра и търсим в огромния архив от спомени. А защо да не си направим стена от снимки на най-любимите си хора и преживявания?

Когато са на хартия, снимките придобиват съвсем друго значение, стават много по-ценни, защото са единствени, не можем да ги копираме и препратим. Създавайки една своеобразна картина на стената, бихте могли да „разкажете” цяла история чрез снимките, които притежавате, подреждайки ги в нужната последователност.


Отдайте заслужено внимание на пода

Повечето декори са фокусирани върху стените или подреждане на предмети, статуетки и т.н. Една съществена промяна в стаята би могла да се направи и чрез реновация на пода. Използвайте подова облицовка или тапет за под. Бихте могли да направите чудесна имитация на плочки, тухли или друг вид текстура. Можете да подредите малък кът с няколко възглавници, което да се превърне в място за игри или за медитация.

При нужда от помощ, можете да се посъветвате с професионалистите, регистрирани в MaistorPlus! 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта