Подаръци за любителите на интериорния дизайн

Публикувано на 14/04/2020 от Патриция Симеонова | Последна редакция на 14/04/2020 | Видяно 677 пъти

Изборът на подходящия подарък понякога се оказва по-труден от очакваното. Ако търсите перфектния за вашите близки, любители на дизайна и интериора, то това е подходящата за вас статия.

Един прекрасен подарък за вашите близки, особено ако им предстои ремонт или пренасяне в нов дом, би бил консултация с професионален интериорен дизайнер. Не се колебайте да потърсите такъв в сайта MaistorPlus.


Възхитителни домашни аксесоари

Аксесоарите за дома са едно от най-добрите попадения, когато избирате подарък за близък, който обича интериорния дизайн.

  • Предварително се поинтересувайте от това в какъв стил е обзаведен дома или от какъв стил се интересува неговият собственик.
  • Независимо от това дали ще се спрете на декоративни възглавнички или на меко килимче, ако познавате вкуса на приятелите си, закупуването на практичен подарък винаги е по-лесен, отколкото лутането между различни идеи.
  • Добра идея са също и меко одеяло, свещник, изкуствени цветя – този подарък е подходящ за приятели, които не успяват да се грижат особено за живи растения.


Нетипичен подарък

Въпреки, че не е най-често срещаният подарък, декоративните тапети са един прекрасен и не толкова типичен подарък, който със сигурност ще донесе радост на получилия го, особено ако сте запознати с вкуса на вашия близък човек.

  • Предварително разгледайте дома им или пък просто попитайте какви са плановете за декорация.
  • След като изберете подходящия десен, се убедете че тапетът е лесен за поставяне.
  • Проверете каква е темата на дома им и внесете добро настроение и свежест!

Вижте още: Тапетите – актуални или отживелица?


Модерно осветление

Имате богата гама, между която да изберете, за да направите дома на вашите близки по-светъл и уютен. Независимо дали ще се спрете на модерно и ярко осветително тяло, или пък нещо по-нежно и фино, това е един прекрасен и неочакван вариант за подарък. Сигурни сте, че вашият приятел е фен на ананаси? Потърсете лампа под формата на ананас. А ако обича да чете книги, то разгледайте удачни модели, които да бъдат красиви и полезни.

Нанасяйки се в нов дом, винаги има нужда от довършителни дейности. Едно от основните неща е изборът на подходящ латекс за вашите стени. Благодарение на опитните бояджии, вие ще имате перфектни стени, които са чудесна начална точка в обзавеждането и създаването на дом. Направете безплатна заявка за проект и изберете най-подходящата оферта и специалист според вашите нужди.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

BulSpace VIP
Боядисване и декорация, Исперих
1 извършен проект
Светлин Кольов
Електроуслуги, София
2 извършени проекта
АС - инженеринг 2000 ЕООД VIP
Боядисване и декорация, София
9 извършени проекта
ЕТ МИНА - 2001
ВиК Услуги, София
4 извършени проекта
Petar
Отопление и климатизация, София
3 извършени проекта
Мебелни услуги ВАМИТ
Мебели и обзавеждане, София
31 извършени проекта