Открийте 10-те разлики с Google Street View!

Публикувано на 31/05/2017 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 01/06/2017 | Видяно 5 557 пъти

Знаете ли, че няма нищо по-лесно от това да обиколите света, докато си стоите удобно на дивана вкъщи? Достатъчно е да имате лаптоп или друго устройство с достъп до интернет под ръка, комплект идеи къде ви се ходи и жадни за събиране на впечатления очи. Вече запознатите с функционалностите на Google Street View отлично рабират за какво говорим. Подозирали ли сте досега обаче, че с това приложение освен в пространството, можете да се разхождате и във времето? Точно такава обиколка ще направим сега. Благодарение на камерите на Google Street View ще видим какви промени са настъпили в 10 от улиците в различни градове. За да забележите позитивни разлики и във вашия дом, заявете напълно безплатно желанието си към специалистите в нашия сайт.

На снимката е показана R. Cândido dos Reis в португалския град Алмада. В горната част се вижда как е изглеждала през 2009 г. Шест години по-късно улицата се е трансформирала в площад, автомобилите ги няма, а за сметка на тях жители и гости на града се любуват на нова каменна скулптура.


Будапеща, Унгария 2011-2015

Пренасяме в столицата на Унгария, Будапеща, за да видим какви промени са се случили с една от улиците ѝ. Ferenciek tere се лишава от потискащо каменно заграждение, за да разкрие пълния си потенциал. Версията от 2015-а година е далеч по-приятна от тази през 2011, както можем да се убедим сами.

Вижте още: Изумителни скулптури в аквариум творят нова реалност


Париж, Франция 2008-2014

Вероятно единствено по червената сграда вдясно ще познаете, че това едно и също място в Париж. Булевард Масена се е освободил от неприветливата си естакада, за да приюти освежаващите района зелени релси. Накъде ли води този трамвай?


Мадрид, Испания 2008-2013

Стигнахме до Calle de Martín de los Heros в Мадрид. Няколко звездички по тротоара от едната страна и леки, ненатрапчиви масички от другата са напълно достатъчни, за да променят видимо облика на тази симпатична испанска улица.


Антверпен, Белгия 2009-2013

Само четири години са изминали и на хората от десните сгради на улица Cogelsplein в Антверпен вече им се налага да извървят няколко допълнителни крачки до трамвайната спирка. Затова пък са се сдобили с нова и удобна велоалея.

Вижте още: Да следваш мечтите си навсякъде: Уютен дом на колела


Москва, Русия 2011-2015

В случай че през 2011-а сте се разхождали по Кримская в Москва, днес може и да ви представлява леко предизвикателство да я разпознаете. Огромният монумент още си стои, но като че ли водата е глътнала голяма част от пътя, заедно с автомобилите.


Сингапур 2009-2013

Можете ли да повярвате, че това е същата улица? За периода от 2009-а до 2013-а на сингапурската ул. Мускат се е появило истинско чудо на преобразяването. Сградите от двете страни са като нови, а арката придава несравним уют.


Копенхаген, Дания 2009-2014

Още едно доказателство как наглед съвсем козметични корекции по настилките и тротоарите могат съществено да променят визията на една улица. Vester Volgrade в Копенхаген изглежда далеч по-спокойна без паркираните по нея автомобили.


Милано, Италия 2008-2015

Посоката на пешеходната пътека може и да е сменена, но това все си е Via Luca Beltrami в Милано. Леко е спорен въпросът доколко двете новоизлюпени EXPO-сгради са на мястото си в тази част от градския пейзаж.


Брюксел, Белгия 2009-2014

Колко малко тротоари са нужни, за да придобие една улица спретнат и подреден вид. Waversesteenweg напълно си заслужава вниманието пет години след първото ѝ заснемане от камерите на Google.

Искате и вашият дом да бъде достоен за снимка? Сега е моментът да превърнете отдавна планирания ремонт в реалност. Заявете проект, напълно безплатно, към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Сравнете оферти, цени и условия за работа, както и оценки, оставени от предишни клиенти. Изберете начин за комуникация с кандидатствалите изпълнители и изберете този, който максимално покрива изискванията ви.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Атанасов
Архитектура и дизайн, София
42 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
48 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
41 извършени проекта