Открийте 10-те разлики с Google Street View!

Публикувано на 31/05/2017 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 01/06/2017 | Видяно 5 584 пъти

Знаете ли, че няма нищо по-лесно от това да обиколите света, докато си стоите удобно на дивана вкъщи? Достатъчно е да имате лаптоп или друго устройство с достъп до интернет под ръка, комплект идеи къде ви се ходи и жадни за събиране на впечатления очи. Вече запознатите с функционалностите на Google Street View отлично рабират за какво говорим. Подозирали ли сте досега обаче, че с това приложение освен в пространството, можете да се разхождате и във времето? Точно такава обиколка ще направим сега. Благодарение на камерите на Google Street View ще видим какви промени са настъпили в 10 от улиците в различни градове. За да забележите позитивни разлики и във вашия дом, заявете напълно безплатно желанието си към специалистите в нашия сайт.

На снимката е показана R. Cândido dos Reis в португалския град Алмада. В горната част се вижда как е изглеждала през 2009 г. Шест години по-късно улицата се е трансформирала в площад, автомобилите ги няма, а за сметка на тях жители и гости на града се любуват на нова каменна скулптура.


Будапеща, Унгария 2011-2015

Пренасяме в столицата на Унгария, Будапеща, за да видим какви промени са се случили с една от улиците ѝ. Ferenciek tere се лишава от потискащо каменно заграждение, за да разкрие пълния си потенциал. Версията от 2015-а година е далеч по-приятна от тази през 2011, както можем да се убедим сами.

Вижте още: Изумителни скулптури в аквариум творят нова реалност


Париж, Франция 2008-2014

Вероятно единствено по червената сграда вдясно ще познаете, че това едно и също място в Париж. Булевард Масена се е освободил от неприветливата си естакада, за да приюти освежаващите района зелени релси. Накъде ли води този трамвай?


Мадрид, Испания 2008-2013

Стигнахме до Calle de Martín de los Heros в Мадрид. Няколко звездички по тротоара от едната страна и леки, ненатрапчиви масички от другата са напълно достатъчни, за да променят видимо облика на тази симпатична испанска улица.


Антверпен, Белгия 2009-2013

Само четири години са изминали и на хората от десните сгради на улица Cogelsplein в Антверпен вече им се налага да извървят няколко допълнителни крачки до трамвайната спирка. Затова пък са се сдобили с нова и удобна велоалея.

Вижте още: Да следваш мечтите си навсякъде: Уютен дом на колела


Москва, Русия 2011-2015

В случай че през 2011-а сте се разхождали по Кримская в Москва, днес може и да ви представлява леко предизвикателство да я разпознаете. Огромният монумент още си стои, но като че ли водата е глътнала голяма част от пътя, заедно с автомобилите.


Сингапур 2009-2013

Можете ли да повярвате, че това е същата улица? За периода от 2009-а до 2013-а на сингапурската ул. Мускат се е появило истинско чудо на преобразяването. Сградите от двете страни са като нови, а арката придава несравним уют.


Копенхаген, Дания 2009-2014

Още едно доказателство как наглед съвсем козметични корекции по настилките и тротоарите могат съществено да променят визията на една улица. Vester Volgrade в Копенхаген изглежда далеч по-спокойна без паркираните по нея автомобили.


Милано, Италия 2008-2015

Посоката на пешеходната пътека може и да е сменена, но това все си е Via Luca Beltrami в Милано. Леко е спорен въпросът доколко двете новоизлюпени EXPO-сгради са на мястото си в тази част от градския пейзаж.


Брюксел, Белгия 2009-2014

Колко малко тротоари са нужни, за да придобие една улица спретнат и подреден вид. Waversesteenweg напълно си заслужава вниманието пет години след първото ѝ заснемане от камерите на Google.

Искате и вашият дом да бъде достоен за снимка? Сега е моментът да превърнете отдавна планирания ремонт в реалност. Заявете проект, напълно безплатно, към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Сравнете оферти, цени и условия за работа, както и оценки, оставени от предишни клиенти. Изберете начин за комуникация с кандидатствалите изпълнители и изберете този, който максимално покрива изискванията ви.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
ЛЕКС БИЛД
Цялостен ремонт, Варна
26 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта