Да следваш мечтите си навсякъде: уютен дом на колела

Публикувано на 13/01/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 09/07/2016 | Видяно 3 273 пъти

Артистичната двойка няма професионални познания по архитектура и дизайн, липсва ѝ опит и по отношение на строителството. Работата по тяхната къщичка на колела им отнема една година и повече от хиляда часа труд. Вече в завършения ѝ вид я качват върху платформа към пикапа си и вече са готови да тръгнат по пътя на мечтите си. Създават блог, където тя пише за местата, които са посетили, а той ги показва чрез фотографиите си. Така двамата съчетават приключението си с дейности, които винаги са ги привличали, но не са успявали да практикуват преди това.

Вижте още: Малък дом с големи възможности на колела


Да следваш мечтите си навсякъде: уютен дом на колела

Първата крачка към промяната винаги е най-трудна. Да изоставиш комфорта на живота, с който си свикнал, за мнозина се оказва непосилна задача. Дръзналите да загърбят измамните си удобства в името на мечтите си винаги биват възнаградени с нещо, надхвърлящо като ценност всеки лъскав, високостандартен стил на живот - свободата.

Смелостта, примесени с авантюризъм, тласкат любителя-фотограф Гийом Дутил и писателката Джена Спесард към решението да напуснат местоработите си, които не харесват, и да предприемат серия от пътешествия. Те доказват, че е възможно да следваш мечтите си с уютен дом на колела, който конструират и построяват с помощта на приятели. В тази статия ще ви разкажем за това малко архитектурно чудо, а ако вие се нуждаете от преустройство в дома си, потърсете съдействие от професионалистите, регистрирани близо до вас.


Изкуството намира своето място и в интериора

Жилищната площ на уютната къщичка, изградена предимно от дърво, е едва 11 кв.м. В това скромно пространство е успяло да намери своето място и изкуството, представено от обещаващи весело настроение музикални инструменти. Дори вече има нетъпрелив първи зрител, готов да аплодира импровизираните концерти с четирите си лапи. Край него се забелязват малка кухня на лявата снимка и кът за отдих на дясната.


Голяма спалня за смели сънища

Спалнята е готова да приласкае в топлите прегрътки на голямото си легло двамата пътешественици, веднага щом падне нощта и звездите започнат да нашепват смели сънища. Дневното усамотение също е възможно с помощта на кокетните пердета, допълващи прозорците.


Има място и за малка баня

Малката пътуваща къщичка има своето кътче, където домакините могат да отмият натрупаната през деня умора. Банята, макар и маломерна, е напълно достатъчна, за да осигурява хигиена и чистота всеки ден.

Вижте още: 4 хитри идеи за малък апартамент, които си струва да откраднете


Поканете уюта и под вашия покрив

Вие също имате свободата да направите първите крачки към по-добър живот, като започнете от изграждането на мечтания си дом. Споделете идеите си с професионални дизайнери, като заявите безплатно проект към тях. Проучете профилите на кандидатствалите по запитването ви изпълнители, сравнете оферти, изберете начин за комуникация и наемете този, който покрива най-добре вашите изисквания.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Иво - вътр.ремонти
Сухо строителство, София
55 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта
ЛЕОН-АЛ
ВиК Услуги, София
93 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
14 извършени проекта