Как да организирате ТВ кът в малък хол

Публикувано на 16/09/2024 от Ирена Петрова | Последна редакция на 16/09/2024 | Видяно 431 пъти

Кой не си е мечтал за собствен киносалон у дома или поне малък кът, в който да събере приятели за уютна киновечер? Организирането на телевизионен кът в малка всекидневна изисква известни усилия, но с интелигентен избор на дизайн можете да създадете прекрасно и функционално пространство. Ето три ключови съвета, които ще ви помогнат да постигнете организиран и естетически приятен телевизионен кът.

Ако се нуждаете от интериорен дизайнер за вашия дом, свържете се с някой от нашите професионалисти.


Увеличете максимално вертикалното пространство

В малка всекидневна пространството е ценно. Използвайте вертикалното пространство, като монтирате телевизора на стената. Това не само спестява място, но и създава изчистен, рационализиран вид. Помислете за инсталиране на плаващи рафтове или тясна медийна конзола под телевизора, за да поставите вашите устройства за забавление, дистанционни управления и декоративни елементи. Тези вертикални елементи поддържат пространството подредено, без да претрупват стаята.


Изберете многофункционални мебели

Изберете мебели, които служат за множество цели, за да увеличите максимално вашето малко пространство. Табуретка за съхранение може да служи като място за сядане и място за съхранение на одеяла и други принадлежности. Помислете за стойка за телевизор с вградено място за съхранение, за да намалите бъркотията и да поддържате пространството организирано. Ако пространството ви е изключително ограничено, ъглова стойка за телевизор може да пасне плътно в неизползван ъгъл, като се възползвате максимално от наличната стая.


Създайте визуална фокусна точка

Превърнете вашия телевизионен ъгъл във фокусна точка на стаята, като подредите места за сядане така, че да гледат директно към него. Използвайте килим или произведение на изкуството, за да закрепите визуално зоната. Това помага да се определи телевизионният ъгъл и прави пространството уютно. Добавянето на лични щрихи като рамкирани снимки или растения около телевизора може да подобри атмосферата, превръщайки ъгъла в неразделна част от дизайна на всекидневната.

Ако се нуждаете от бояджия за новия ви проект, свържете се с някой от нашите професионалисти.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
95 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
33 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, Самоков
40 извършени проекта