Внесете лятна свежест в интериора на дома

Публикувано на 27/05/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 29/05/2017 | Видяно 6 589 пъти

Времето се затопли, денят се удължи, а дебелите пуловери намериха място в дъното на гардероба. Всяко нещо влиза в нови релси, които изискват известни промени. Освежаването на интериора в дома е едно от основните неща, които трябва да се предприемат заедно с пролетното почистване. Създайте приятна обстановка, караща ви да се чувствате добре без да е нужно да правите цялостно обновяване. Добавете различни декорации, променете акцентите и сменете цвета на стените! Оптимизирайте малкото пространство и си осигурете комфорта на топлите дни. Ако след като развихрите въображението си, имате безброй идеи, които желаете да осъществите, възползвайте се от специалистите, регистрирани в MaistorPlus. Ще имате достъп до бизнес профилите им, за да се запознаете с работата и квалификацията им.


Заложете на ефирни цветове и красиви аксесоари

Източник

Светлите цветове на стените, ефирните детайли и мебелното обзавеждане поддържат помещенията свежи и просторни през горещото лято. Малките промени и преливащите нюанси са всичко, от което се нуждаете за стаите у дома. Разместете мебелите и създайте пространство в помещенията. Извадете прибраните аксесоари, които са така подходящи за украса като стъкления свещник, раираните декоративни възглавнички и пролетната покривка. Вземете от любимите цветя и ги поставете в елегантна ваза!Растенията внасят свежест и зареждат с положителни емоции. Уютната обстановка се създава с внимание, благодарение на което тъмният дом се превръща в красиво място, носещо успокояващо лятно усещане.


Прохладни нощи

Източник

Ако искате да пренесете морския бриз у дома, заложете на синия цвят в интериора. Освен че действа успокояващо, той напомня на хубавите плажни спомени. Боядисайте помещението в елегантните цветове, закачете картини с морски пейзажи на стената и декорирайте с миди. Сламените лампи са хитро решение да вмъкнете морското крайбрежие. Заложете на леки и естествени ленени платове, които създават комфорт и приятно усещане.  Те са подходящ избор и за спалното бельо, което може да включите в част от интериорните решения. Изберете завивка с плажни мотиви, оранжеви нюанси или семпъл вид.

Виж още: Елегантен и жизнерадостен интериор на красива къща в морски стил


Украсете саксиите и разположете високи стайни растения

Източник

Използвайте високи стайни растения или плътни светли щори, за да не допускате силната слънчева светлина в стаята и да я направите по-приятна. Лятото предвещава веселие и забавлението на открито. Превърнете скучното жилищно пространство в красива лятна къща. Истината е, че не са нужни претрупани детайли, много кич или комбинация от всякакви цветове. Трябва да сте креативни и да използвате любимите си елементи. Поставете големи палмови растения в дневната и спалнята. Нека акцентът ви бъдат саксиите – полепете ги със ситен морски пясък или ги боядисайте в синьо и бяло. Не забравяйте да не прекалявате с детайлите. Това може да доведе до претрупаност и да провали целия интериор. Добавете неутралност и създайте своя собствена творческа картина.


Внесете прохлада в дома с подходящия вентилатор

Източник

Най-доброто решение за предпазване от жегата през лятото е стоенето на климатик. Лесен и бърз начин да избягаме от задушното и непоносимо топло време. Не се замисляме, че освен плюсовете това крие и доста минуси. Климатикът изсушава въздуха и влияе лошо на очите. Често се случва да се схванем, което предизвиква дискомфорт и неудобство. Лошият ефект се дължи и на рязката смяна от топло на студено - това се отразява отрицателно на организма. Алтернативен вариант, на които да заложите, е вентилаторът. С него се работи лесно, може да се премести във всяко помещение и с малко креативност ще допълни интериора по различен и иновативен начин. Да, вярно е, че няма да бъде толкова ефективен, но нали е лято? Как иначе ще усетим горещия въздух по кожата, за когото сме чакали цяла зима?


Ледена свежест

Източник

Няма нищо по-приятно от студена напитка в горещия следобед. Всички знаем, че направата и изпиването на любимата чаша кафе е цяло изкуство. За да бъде всичко перфектно, декорирайте терасата по най-любимия начин. Освежете интериора с шарена покривка, подредете бисквитите и плодовете и направете голяма чаша студено фрапе. Напълнете фризера с формички за лед и бъдете винаги подготвени да изненадате гостите с освежаващи напитки. Ако имате нужда от ремонт или усвояване на терасата след тежката зима, свържете се със специалистите, като заявите проект напълно безплатно. Разгледайте бизнес профилите на специалистите и сравнете различни цени и оферти само в рамките на 24 ч.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Мирослав Миленов
Електроуслуги, София
Мирослав Миленов
Електроуслуги, София
Юлиян Захариев
Строителство на сгради, Дряново
Юлиян Захариев
Строителство на сгради, Дряново
Handyman
Боядисване и декорация, София
Valchev
Ремонт на баня, София
11 извършени проекта