Елегантен и жизнерадостен интериор на красива къща в морски стил

Публикувано на 30/01/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 30/01/2017 | Видяно 33 751 пъти

Декорирайте дома си в морски стил и ще се наслаждавате на лятото целогодишно. Ще разгледаме една невероятна къща, която носи уюта и топлината на любимия сезон. Тя съчетава креативност и вдъхновение, които за момент ще ви пренесат на крайбрежието. Свежите тонове ще освежат еднообразието, а отделните детайли ще разчупят обстановката.

В случай че сте усетили топлия бриз и той ви стимулира да превърнете дома си в мечтана дестинация за малки и големи, може да се възползвате от помощта на професионалистите, регистрирани в MaistorPlus.


Трапезарията и кухнята са в едно общо уютно и очарователно помещение

Тази уникална трапезария е предназначена за ежедневно ползване на цялото семейство. Топлите сини тонове придават усещане за спокойствие и уют, а белият цвят внася стил и свежест. Морското излъчване на обзавеждането е подсилено с нежно присъствие на комбинация от форми и структурно различни елементи. Чарът на помещението се допълва от сламената лампа, която е окачена точно над масата за хранене. Артистичността и елегантността са добавени чрез изкуството, разположено на стената. А там в дъното е кухненският плот! Не го забелязахте, нали? Той остава скрит и почти незабележим, което прави помещението функционално и практично.


Идеалното място за почивка

Отличителна черта на този красив дом е просторът и отделните елементи, които заедно го превръщат в приветливо и хармонично място. Интериорът е в бели и сини нюанси. Заедно те създават комфорт и внасят свежест. Дървеният материал придава топлина и уют. Всеки детайл си е на мястото, а отделните елементи допълват хармонично интериора. Помещението е полуотворено с падаща стена, а вдъхновението лъха от артистичното пространство. Ако искате и вие да придадете морско усещане в дома си, боядисайте помещението в тези цветове, поставете няколко сини елемента, а защо не и картини с морски пейзажи и ще се пренесете на любимото лятно крайбрежие.


Холът е удобен и функционален

Модерното пространство разполага с невероятно помещение за отдих. В него място намират стилно разположени мебели в сини и бели цветове. Те са с различни десени, несъвместими форми и фигури в еднакви цветове. И тук, както в цялото жилище, основните цветове са синьо и бяло. Тяхното съчетание придава артистичност и свежест. Зоната за почивка е белязана с простор чрез високия и несиметричен таван. Този ефект е постигнат и чрез ниската мебелировка. Дървеният под е покрит с елегантен килим, а до голямата стъклена врата е разположена библиотека за книги.


Спалнята носи свежест и разнообразие

Белите тонове, дървените материали, оранжевият цвят и стилът доминират в спалното помещение. Липсата на морското синьо е заменено от плажните кафеникави детайли. Меките тонове и дървеният паркет са в пълен сихрон както помежду си, така и с останалата част от интериора в дома. Изчистените линии доминират с малките на брой мебели и стилната им подредба. Артистичните елементи са главният акцент. Те са разположени по стените, а съдържанието им отвежда към дългоочакваното лято. Завесите са елегантни и се придържат към основната цветова гама. Всички елементи в стаята придават индивидуалност и чувство за комфорт.


Банята е олицетворение на стил и елегантност

Банята има сравнително големи размери. Нейният простор е допълнен благодарение на семплата мебелировка. Стилът е обичайният - в бели и сини нюанси и дървена мебелировка. Прозорецът е голям и разположен непосредствено до огледалото, което доставя повече естествена светлина.

В случай че ви е обхванала морска вълна и желаете да вкарате лятна обстановка в дома, ще са ви нужни съвети относно качественото им прилагане. Възползвайте се от опитните майстори, регистрирани в MaistorPlus, като заявите проект напълно безплатно! Запознайте се с проектите, по които са работили и изберете най-подходящия за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта