5 красиви идеи за празничната новогодишна трапеза

Публикувано на 28/12/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 28/12/2016 | Видяно 25 173 пъти

Новогодишната вечер донася един вълшебен празник, в който всички ние се изпълваме с нова надежда, светлина и куп очаквания и мечти. Ако сте домакин на новогодишното парти, то със сигурност сте на правилното място! Ще ви покажем как в няколко лесни стъпки можете да внесете магия на трапезата в празничната нощ! А за повече идеи за красив интериор у дома, се доверете на изпитаните професионалисти!


Изберете красиви чаши и плата

Източник

Дори да не разполагате със специални чаши за вино и шампанско или празнични плата, лесно можете бързо да си създадете такива сами! Купете сребристи или златни панделки и завържете по една около столчето. Ако имате коктейлни чаши - намажете ръбчетата им с лимонов сок и ги потопете в захар. Изберете цветни празнични салфетки и сложете по една върху платата. Можете да се заиграете и да ги прегънете в интересни форми. Използвайте въображението си и няма как да сбъркате!


Използвайте стъклени съдове за декорация

Източник

Големите стъклени съдове са идеални за подреждане на красиви цветни топки, гирлянди и плодове. Напълнете каните с вода с лимони, а в тези с алкохол - сложете плодове. В предназначените за вино, поставете червени гроздови зърна, а тези за ракия напълнете с резени ябълка или бяло грозде. Направете домашен пунш с различни цветове и го налейте в няколко отделни кани за повече цвят на трапезата.

Виж още: 6 фантастични идеи за коледната декорация, които да направите сами 


Изберете празнична тема

Източник

Изборът на празнична тема е изключително лесна стъпка - заиграйте се с цветовете на трапезата. Например, изключително добра е комбинацията от бяло и златно, необходима ви е бяла покривка и допълнителни златисти елементи, които сами можете да изберете. Било то играчките, приборите и посудата, свещи и други декоративни елементи - всичко опира до вашия собствен вкус. Комбинирайте бялото и с други цветове по ваш избор - зелено, сребърно или червено, за което ще научите повече в следващия абзац.


Маса с класически червени акценти

Източник

Червеното е един от най-характерните за тези празници цветове. Изборът му никога няма да изневери на очакванията ви - то се асоциира с Коледа, внася настроение и красив контраст, ако го комбинирате с бяло. Внесете го нежно, само в допълнителната декорация, но нека основните цветове бъдат неутрални. Постелете червени тишлайфери върху бялата покривка, подредете червени играчки и салфетки, използвайте семпли червени гирлянди. Акцентирайте върху малките детайли и запазете баланса в декорацията.

Виж още: 8 уникални идеи за бързо и красиво опаковане на подаръци с подръчни материали 


Превърнете храната в част от украсата

Източник

Няма нищо по-лесно от това да декорирате с храна! Пригответе интересни домашни бисквитки в различни форми, с интересна глазура и поръска. Поднесете баница с късмети, като нека те бъдат написани върху цветни листчета и забучени върху клечки по повърхността на баницата. Идеите свършват там, където спира въображението ви. А с помощта на професионалистите по интериорен дизайн, ще можете да превърнете дома си в приказката от вашите мечти! Пуснете своята заявка още днес, безплатно е и ще можете да се свържете с най-подходящите за вас специалисти. Разгледайте предложенията на всяка от компаниите и изберете най-доброто сред тях!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ралица Пламенова VIP
Цялостен ремонт, София
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта