5 красиви идеи за празничната новогодишна трапеза

Публикувано на 28/12/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 28/12/2016 | Видяно 23 393 пъти

Новогодишната вечер донася един вълшебен празник, в който всички ние се изпълваме с нова надежда, светлина и куп очаквания и мечти. Ако сте домакин на новогодишното парти, то със сигурност сте на правилното място! Ще ви покажем как в няколко лесни стъпки можете да внесете магия на трапезата в празничната нощ! А за повече идеи за красив интериор у дома, се доверете на изпитаните професионалисти!


Изберете красиви чаши и плата

Източник

Дори да не разполагате със специални чаши за вино и шампанско или празнични плата, лесно можете бързо да си създадете такива сами! Купете сребристи или златни панделки и завържете по една около столчето. Ако имате коктейлни чаши - намажете ръбчетата им с лимонов сок и ги потопете в захар. Изберете цветни празнични салфетки и сложете по една върху платата. Можете да се заиграете и да ги прегънете в интересни форми. Използвайте въображението си и няма как да сбъркате!


Използвайте стъклени съдове за декорация

Източник

Големите стъклени съдове са идеални за подреждане на красиви цветни топки, гирлянди и плодове. Напълнете каните с вода с лимони, а в тези с алкохол - сложете плодове. В предназначените за вино, поставете червени гроздови зърна, а тези за ракия напълнете с резени ябълка или бяло грозде. Направете домашен пунш с различни цветове и го налейте в няколко отделни кани за повече цвят на трапезата.

Виж още: 6 фантастични идеи за коледната декорация, които да направите сами 


Изберете празнична тема

Източник

Изборът на празнична тема е изключително лесна стъпка - заиграйте се с цветовете на трапезата. Например, изключително добра е комбинацията от бяло и златно, необходима ви е бяла покривка и допълнителни златисти елементи, които сами можете да изберете. Било то играчките, приборите и посудата, свещи и други декоративни елементи - всичко опира до вашия собствен вкус. Комбинирайте бялото и с други цветове по ваш избор - зелено, сребърно или червено, за което ще научите повече в следващия абзац.


Маса с класически червени акценти

Източник

Червеното е един от най-характерните за тези празници цветове. Изборът му никога няма да изневери на очакванията ви - то се асоциира с Коледа, внася настроение и красив контраст, ако го комбинирате с бяло. Внесете го нежно, само в допълнителната декорация, но нека основните цветове бъдат неутрални. Постелете червени тишлайфери върху бялата покривка, подредете червени играчки и салфетки, използвайте семпли червени гирлянди. Акцентирайте върху малките детайли и запазете баланса в декорацията.

Виж още: 8 уникални идеи за бързо и красиво опаковане на подаръци с подръчни материали 


Превърнете храната в част от украсата

Източник

Няма нищо по-лесно от това да декорирате с храна! Пригответе интересни домашни бисквитки в различни форми, с интересна глазура и поръска. Поднесете баница с късмети, като нека те бъдат написани върху цветни листчета и забучени върху клечки по повърхността на баницата. Идеите свършват там, където спира въображението ви. А с помощта на професионалистите по интериорен дизайн, ще можете да превърнете дома си в приказката от вашите мечти! Пуснете своята заявка още днес, безплатно е и ще можете да се свържете с най-подходящите за вас специалисти. Разгледайте предложенията на всяка от компаниите и изберете най-доброто сред тях!