Малки апартаменти, които ще ви възхитят със страхотния си дизайн

Публикувано на 15/12/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 15/12/2016 | Видяно 53 104 пъти

Никога не е лесно да обзаведеш един малък апартамент по практичен начин, при това осигурявайки красота и симетрия в интериора. Този път обаче ще ви покажем, че с помощта на правилната професионална намеса - няма невъзможни неща! Насладете се на великолепието, което следващите три апартамента ще представят пред вас и се вдъхновете с идеи за своя дом.


Перфектна организация в малкото пространство

Има няколко ключови момента, с които всеки, желаещ да постигне перфектна организация в малкото жилище, трябва да се съобрази. На първо място - изберете семпли цветове с малко свежи акценти. Избягвайте масивни мебели и се стремете към комфорт и качество. И не на последно място - заимствайте идеята от този апартамент за обединяване на няколко стаи в едно помещение. Това не само пести пространство, но и създава приятна социална среда.


Светлината оживява в спалното помещение

Не е за подценяване и дизайнът, който ще изберете за спалнята. В това жилище стилът е съобразен с основната тема - практичност, симетрия и комфорт. Основното, което се търси в тази стая, е прекият достъп до свеж въздух и ежедневна светлина - знаете, че тези фактори са неизбежно важни за малките помещения.

Виж още: Пъстър и свеж дом, впечатляващ с неповторим комфорт и интригуващ дизайн 


Един дом, изграден от виртуозни дизайнери

Няма как да скрием възхищението си пред това неповторимо жилище. Интериорът тук съчетава великолепни цветове и форми, адаптирайки иновативни и луксозни методи на обзавеждане. Използвани са огледала за създаване на илюзия за повече пространство, а идеята за спалня зад завесите също е уникална и много практична.


Модерен подход за дизайна в банята

Както добре виждате - професионалните дизайнери знаят как да се "заиграят" с интериора и да избягат от рутината, без да спестяват от комфорт и удобство, дори и в най-ограничените пространства. Тази баня е добър пример за това - може и да не е останало място за голяма вана, но усещането за спа интериор е наситено, благодарение на красивите цветове, нежни форми и приглушено осветление.

Виж още: Наръчник на промените в банята


Функционално обзавеждане със съвременен дизайн в бяло

В чест на обявяването на бялото за цвят на 2016г. ви представяме това изключително красиво жилище. Както споменахме по-горе, понякога семплите и скромни цветове са най-подходящият избор за малки помещения. Въпреки това обаче, видът на този дом впечатлява със сложна композиция от функционални мебели и елементи в съвременен стил.


Да надникнем в спалнята

Ето още един вариант на спалня, отделена със завеси. Може би ви се струва лоша идея, но помислете - вероятно сте закупили малкия апартамент с цел да го споделяте максимум с още един човек, а липсата на врата спестява пространство, което тук е запълнено с практично бюро, служещо едновременно и за маса. Да не заправяме, че развитието на технологиите вече достига до нови нива, а именно това позволява създаването на изключително ефективни, шумоизолиращи завеси.


Душ-кабината е перфектен избор за малка баня

И банята, на свой ред, е в красив бял цвят, а обзавеждането и тук не остава по-назад от съвременните иновативни тенденции. Пространството е оптимизирано с поставянето на душ кабина. Баните с малка квадратура обикновено страдат най-много от наличието на влага, а кабината представлява идеалната бариера, която ще предотврати директното намокряне на цялото помещение. Независимо от финалния ви избор за обзавеждане, винаги най-оптимални резултати се постигат с помощта на добри професионалисти, които да изпълнят изискванията ви, съобразно индивидуалните параметри на вашия дом. Пуснете заявка за изпълнение на проект, безплатно е и в кратък срок ще получите конкурентни оферти от водещи компании, за да вземете сами едно информирано и сигурно решение.Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво - вътр.ремонти VIP
Сухо строителство, София
42 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
24 извършени проекта
Hidro Komfort LTD VIP
ВиК Услуги, София
genchevstroi
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
ЕКСЕЛ
Електроуслуги, София
23 извършени проекта
Васил Михайлов
Цялостен ремонт, Пловдив
12 извършени проекта