Малки апартаменти, които ще ви възхитят със страхотния си дизайн

Публикувано на 15/12/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 15/12/2016 | Видяно 54 198 пъти

Никога не е лесно да обзаведеш един малък апартамент по практичен начин, при това осигурявайки красота и симетрия в интериора. Този път обаче ще ви покажем, че с помощта на правилната професионална намеса - няма невъзможни неща! Насладете се на великолепието, което следващите три апартамента ще представят пред вас и се вдъхновете с идеи за своя дом.


Перфектна организация в малкото пространство

Има няколко ключови момента, с които всеки, желаещ да постигне перфектна организация в малкото жилище, трябва да се съобрази. На първо място - изберете семпли цветове с малко свежи акценти. Избягвайте масивни мебели и се стремете към комфорт и качество. И не на последно място - заимствайте идеята от този апартамент за обединяване на няколко стаи в едно помещение. Това не само пести пространство, но и създава приятна социална среда.


Светлината оживява в спалното помещение

Не е за подценяване и дизайнът, който ще изберете за спалнята. В това жилище стилът е съобразен с основната тема - практичност, симетрия и комфорт. Основното, което се търси в тази стая, е прекият достъп до свеж въздух и ежедневна светлина - знаете, че тези фактори са неизбежно важни за малките помещения.

Виж още: Пъстър и свеж дом, впечатляващ с неповторим комфорт и интригуващ дизайн 


Един дом, изграден от виртуозни дизайнери

Няма как да скрием възхищението си пред това неповторимо жилище. Интериорът тук съчетава великолепни цветове и форми, адаптирайки иновативни и луксозни методи на обзавеждане. Използвани са огледала за създаване на илюзия за повече пространство, а идеята за спалня зад завесите също е уникална и много практична.


Модерен подход за дизайна в банята

Както добре виждате - професионалните дизайнери знаят как да се "заиграят" с интериора и да избягат от рутината, без да спестяват от комфорт и удобство, дори и в най-ограничените пространства. Тази баня е добър пример за това - може и да не е останало място за голяма вана, но усещането за спа интериор е наситено, благодарение на красивите цветове, нежни форми и приглушено осветление.

Виж още: Наръчник на промените в банята


Функционално обзавеждане със съвременен дизайн в бяло

В чест на обявяването на бялото за цвят на 2016г. ви представяме това изключително красиво жилище. Както споменахме по-горе, понякога семплите и скромни цветове са най-подходящият избор за малки помещения. Въпреки това обаче, видът на този дом впечатлява със сложна композиция от функционални мебели и елементи в съвременен стил.


Да надникнем в спалнята

Ето още един вариант на спалня, отделена със завеси. Може би ви се струва лоша идея, но помислете - вероятно сте закупили малкия апартамент с цел да го споделяте максимум с още един човек, а липсата на врата спестява пространство, което тук е запълнено с практично бюро, служещо едновременно и за маса. Да не заправяме, че развитието на технологиите вече достига до нови нива, а именно това позволява създаването на изключително ефективни, шумоизолиращи завеси.


Душ-кабината е перфектен избор за малка баня

И банята, на свой ред, е в красив бял цвят, а обзавеждането и тук не остава по-назад от съвременните иновативни тенденции. Пространството е оптимизирано с поставянето на душ кабина. Баните с малка квадратура обикновено страдат най-много от наличието на влага, а кабината представлява идеалната бариера, която ще предотврати директното намокряне на цялото помещение. Независимо от финалния ви избор за обзавеждане, винаги най-оптимални резултати се постигат с помощта на добри професионалисти, които да изпълнят изискванията ви, съобразно индивидуалните параметри на вашия дом. Пуснете заявка за изпълнение на проект, безплатно е и в кратък срок ще получите конкурентни оферти от водещи компании, за да вземете сами едно информирано и сигурно решение.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта