Пъстър и свеж дом, впечатляващ с неповторим комфорт и интригуващ дизайн

Публикувано на 29/11/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 29/11/2016 | Видяно 27 208 пъти

Оригиналният апартамент, който ще ви покажем днес, ни отвежда на вълнуващо пътешествие до Полша, за да докаже, че понякога успешните интериорни решения са само на една добра идея разстояние от нас. Уникалните цветови комбинации и функционалното обзавеждане се срещат под един покрив, така че да ни вдъхновят да предприемем необходимата промяна и в своето жилище. Пълно съдействие за нейното изпълнение пък потърсете от опитните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus!


Интригуващи сблъсъци на цветове

Този изумителен дом впечатлява най-вече с иновативния подход на дизайнерите към наличното пространство и ефектните цветови комбинации, които доминират в интериора. Тук кухнята, дневната и домашният офис привидно са обособени в отделни зони, разпределени в общото отворено пространство. Липсата на масивни прегради между тях позволява свободно общуване между обитателите на дома и създава усещане за простор и свежест, докато относителната им изолираност създава уединение и комфорт.

Виж още: Страхотно съвременно жилище, побрано в едва 28 кв.м.


Дневната е светла и просторна

Светлите нюанси са на почит в това хармонично жилище. Преобладаващото бяло не само създава впечатление за по-просторна дневна, но и позволява креативния сблъсък на по-ярките и наситени цветове, които срещаме, както по стените, така и въплътени в обзавеждането. В този смисъл в дневната цари неподражаема хармония – тя съчетава удобството и артистичния дух в едно свежо и перфектно организирано пространство. Част от нея се явява именно удобният работен кът, който е обособен като част от функционален стенен модул.


Тя се отличава с красиво и практично обзавеждане

В избора на обзавеждане проличава желанието на дизайнерите да създадат една наистина уютна и комфортна дневна. Удобният сив диван заема централно място в помещението, като семплият му дизайн е разчупен визуално от интригуващите цветни акценти в жълто, синьо и бяло. Неговото разположение е от ключово значение за настроението, което цари в този дом. Диванът е поставен с гръб към кухненския модул, така че да се създаде впечатление за две напълно отделени помещения, които обаче си „съжителстват“ под покрива на общата стая.


Кухнята очарова със закачливи цветни акценти

Както споменахме, кухнята е разположена непосредствено зад дневната. Тя може да се похвали с достатъчна работна площ, така че да е максимално удобна за обитателите, без да заема прекалено много място в общото помещение. Изключително важно в този случай е кухненският модул да бъде наистина функционален – той не само съхранява кухненските принадлежности, но и се превръща в основа за вграждане на уредите. Както в останалата част на дома, така и тук доминират бялото и жълтото, като антрето и кухнята са слети визуално, посредством използването на един и същи тапет с артистични надписи.

Виж още: Ще строите дом? Направете го модерен!


Артистична, но удобна зона за хранене

Откриваме зоната за хранене в ъгъла на общото помещение, но това съвсем не означава, че нейният дизайн не допринася с нищо за уникалния облик на жилището. Напротив! Както във всяка друга стая, тук също проличава невероятната креативност и въображение, с които дизайнерите са избирали всеки детайл от дома. Обзавеждането в тази зона е перфектен пример за премерено използване на цветове, причудливи форми и абстрактни елементи, които вдъхват живот на иначе семплото помещение.


Елегантната спалня внася баланс в дизайна на жилището

Спалнята се различава рязко от всички останали помещения в този уютен дом. В нея липсват ярките наситени нюанси на жълтото и синьото, като артистичното излъчване на обзавеждането е изместено от нежното присъствие на елегантните детайли. Откриваме ги по стените и въплътени в мебелите – във вид на удобно легло със семпъл дизайн и практична нощна масичка. Бебешкото креватче, разположено до леглото, създава усещане за топлина и семеен уют.


Детската стая е цветна и интересна

Детската стая тук от една страна трябва да предразполага детето към забавление, а от друга да побере всички негови дрехи и играчки. В опит да превърнат празната стая в едно вдъхновяващо и красиво кътче, дизайнерите създават смели съчетания от ярки цветове и интригуващи форми. Така детската стая се превръща в истинска приказна страна, която освен с фантастичен облик, се отличава и със завидна организация.

Виж още: Как 25 кв. м могат да бъдат чаровен и функционален апартамент


Банята е свежа и невероятно красива

Банята е същинско олицетворение на пролетта! Тя излъчва свежест и красота, като елементите от обзавеждането й са разположени така, че да допринасят за нейната перфектна организация и по-лесна поддръжка. Подобно на спалнята, тук липсват артистичните детайли, характерни за мебелите в дневната и кухнята. Те са успешно заменени от елементи със семпъл дизайн и завидна функционалност.

Този впечатляващ дом е поредното доказателство за това как с добра идея и помощ от коректен специалист можем да превърнем всяко празно помещение в хармонично и красиво пространство! Открийте точния майстор за своя интериорен проект, като пуснете заявка в MaistorPlus напълно безплатно!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Ремонти
ВиК Услуги, София
175 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта