8 изумителни идеи за покривало на леглото, които ще преобразят спалнята

Публикувано на 19/02/2018 от Виктория Маринова | Последна редакция на 22/11/2016 | Видяно 22 128 пъти

Класическо решение за модерна спалня е поставянето на покривало за легло в черно и бяло. Независимо дали ще заложите на непретенциозен десен или ще разчупите обстановката с абстрактни мотиви, тази идея ще се впише идеално в компактното помещение. Тя няма да отнеме допълнително от усещането за простор в спалнята, като дава възможност и за интегрирането на смели и впечатляващи декоративни елементи. Един от най-лесните и бързи начини за създаване на модерна обстановка е правилният избор на спален комплект. То трябва да бъде удобно, в правилен размер и подходящ цвят. Елегантният комплект би могъл да замести класическото покривало за легло и да преобрази цялостния облик на спалнята със своите стилни райета.

Виж още: Нестандартни мебели за спалня от рециклирани суровини


Интересните геометрични фигури превземат модерната спалня

Геометричните фигури се завръщат все по-осезаемо в съвременния интериор, затова е време да ги въплътите и в облика на спалнята. За целта заложете на впечатляващо покривало за легло, осеяно с цветни фигури и мотиви. Тяхното ярко присъствие несъмнено ще спомага за доброто настроение в това важно помещение у дома, като при желание можете да изберете покривало с две лица, така че да разполагате и с по-семпъл вариант.


Покривалото за легло в бохемски стил ще разчупи облика на спалнята

Освен функционално обзаведена, съвременната спалня е и въплъщение на спокойствието и комфорта у дома. Ето защо е важно да подберете точните детайли, които допълват приятното й излъчване и предразполагат към отмора и релакс. Тази мисия е постижима бързо и лесно с поставянето на покривало за легло в бохемски стил, чийто оригинален дизайн ще компенсира липсата на обемни мебели и декорации в компактното помещение.


Покривало с шарени помпони за усмихнат старт на деня

Ако сте почитатели на изчистените линии и елегантния дизайн, заложете на класическото бяло спално бельо и покривало за леглото. По този начин спалнята ще стане по-свежа и приветлива, а за да разчупите деликатно еднообразния вид на покривалото, добавете сами цветни помпони по краищата му или заложете на модел с интересна бродерия. Гарантираме, че този наглед незначителен детайл ще придаде уникално излъчване на цялото помещение!

Виж още: Уникални идеи за акцентиране върху стените в спалнята


Спалня, вдъхновена от красивото звездно небе

Впуснете се в истинско междугалактическо приключение с това невероятно покривало за легло, вдъхновено от красивото звездно небе. То ще се впише идеално в стила на детската или тинейджърската стая на всеки бъдещ изследовател, а защо не и в облика на артистичната съвременна спалня? Ако заложите на подобен десен за леглото, бъдете внимателни с избора на декорации - те трябва да бъдат семпли и ненатрапчиви, така че помещението да не изглежда претрупано.


8 изумителни идеи за покривало на леглото, които ще преобразят спалнята

Често освежаването на дома е възможно и с подмяната на няколко малки, но ключови детайла. Ето защо сме подбрали за вас най-интересните и креативни идеи за покривало на леглото, които напълно ще преобразят вашата спалня! Как бихте съчетали интригуващия дизайн на тези елементи с атмосферата у дома? Споделете с нас своите стилни интерпретации, а мебелите по поръчка за новата спалня оставете в ръцете на доказани професионалисти!


Изберете покривало за легло със свежи абстрактни мотиви

Внесете доза артистичност в облика на спалнята, като изберете покривало за леглото, осеяно с абстрактни мотиви и интригуващи цветови комбинации. Тази идея е особено подходяща за прилагане в светли помещения, чийто семпъл дизайн се нуждае от креативен завършек. Комбинирайте смело допълващи се нюанси, принтове и шарки, като подберете и точните декорации, които да внесат хармония в освежената спалня.


Семплият дизайн среща ефектните природни мотиви

Вдъхновени от природата, приветствайте пролетта в освежената спалня, като покриете леглото с подобна красива завивка. Тя съчетава нежен дизайн и интригуващи детайли, които деликатно ще се впишат в атмосферата дори на тясното и схлупено помещение. Какви други елементи бихте добавили вие за създаването на успокояваща и приятна обстановка?

Виж още: От специалистите - какво е важно да знаем за избора на матрак?


Плетеното покривало ще стопли допълнително обстановката

Освен с книга в ръка и чаша кафе ви предлагаме да прекарате студените дни в обятията на това меко и топло покривало, което като същински пуловер ще обгърне леглото. Изберете нежен десен за елегантната спалня или пък си изплетете подобна завивка сами, така че да пасне идеално на стила на по-артистичното помещение. Тези идеи несъмнено ще направят спалнята по-стилна и хармонична, а за нейното цялостно обзавеждане ще се погрижат опитните майстори, регистрирани в нашата платформа. Заявете проект в MaistorPlus напълно безплатно и изберете точната оферта за своя дом и бюджет!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Магнит С ЕООД
Боядисване и декорация, София
58 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта