Уникални идеи за акцентиране върху стените в спалнята

Публикувано на 31/01/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 22/07/2016 | Видяно 13 694 пъти

Това, което виждате на стената в тази спалня, са декоративни панели от мека материя, които всъщност имат гладка повърхност и не се замърсяват лесно. По-важното е визията, която придават на стаята, а тя е невероятно уютна, макар и преобразена по необичаен начин.


Уникални идеи за акцентиране върху стените в спалнята

Какво ще кажете тотално да разчупите интериора в спалнята, но напълно съхранявайки така ценните уют, простор и комфортна атмосфера? Ето няколко изключително модерни подхода, с които ще можете да преобразите стаята по оригинален начин, вдъхновен от професионалните дизайнери - а те са на ваше разположение и очакват идеите ви!


Монохроматично изящество

Монохроматичният интериор обобщава един типичен цвят, а той обикновено е класически - в случая бяло. Само че тук това еднообразие е изкусно подправено, използвайки нетипични панели с имитиращи светлосенки, ефектна голяма картина и декоративни елементи, които просто пасват перфектно на дизайна.


Индустриална текстура - едновременно модерна и класическа

Защо типичните за индустриалния стил тухлени стени биха могли да се окажат невероятно добра идея за вашата спалня? Защото внасят именно търсената разчупеност с артистичния си вид, но съхраняват и уюта, като тези качества са съчетани със семпла визия, без прекалена помпозност или усещане за претрупана декорация.

Виж още: Преди и след: 8 неприветливи помещения, превърнати във великолепни спални


Удивително заиграване с добре познатия бетон

Това е един удивителен дизайнерски подход при използването на обикновен бетон за декориране на стената. Оформлението му е много семпло, но изключително стилно, а няма как и да не обърнем внимание на останалите компоненти в тази спалня - от леглото до декоративните топки, всичко е изпипано с много вкус!


Перфектното съчетание от 3 различни текстури

Заиграването с материалите, стига да бъде направено прецизно, винаги носи задоволителни резултати, когато се стремим да разнообразим интериора. Тук, непосредствено зад леглото, имаме светло дърво, зад което е поставен прозрачен стъклен панел, а над него се извисяват функционални бели шкафове. Не е ли това перфектното трио?

Виж още: Как да вдъхнем живот на тъмната и схлупена дневна?


Разкошна мозайка от дървени ромбове

Мозайка, и то каква? Изключително елегантни ромбове от дърво, комбинирани с бели елементи и познатите вече меки панели зад леглото. Това отново е идея за съчетаване на материи по още по-оригинален начин, защото знаем, че много от вас обожават авантюристичния подход. Всяка идея можете да постигнете в своя дом, стига да имате необходимата професионална подкрепа. Възползвайте се от възможността да направите безплатна заявка за изпълнение на проект и ще получите най-подходящите оферти, избрани съгласно индивидуалните ви потребности. Разгледайте профилите на специализираните компании и рейтинга от техните клиенти, за да знаете, че вземате най-доброто възможно решение!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта