Иновативни изобретения за баня - модерни хайтек тоалетни

Публикувано на 13/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 6 064 пъти
Иновативни изобретения за баня - модерни хайтек тоалетни

Високотехнологичните изобретения вече присъстват в почти всяка част от живота ни. Защо да не използваме техните услуги и в банята? Неведнъж сме ви представяли впечатляващи иновативни технологии за дома, които изцяло променят стандартните представи за удобство в интериорния дизайн. Бихме искали да продължим тази изключително актуална тема, за да ви вдъхновим с още модерни идеи за жилището.

Разгледайте следващите невероятни тоалетни, изобретени по най-модерния и съвременен начин, които ще улеснят живота ви и ще ви накарат да се чувствате максимално най-комфортно в банята. Ако желаете да преобразите това помещение, разчитайте на професионалистите близо до вас, за да се сдобиете с мечтания интериор.

2 функции, които ще ни спестят "мръсната работа"

2 функции, които ще ни спестят "мръсната работа"

Тази семпла и елегантна тоалетна е модел на "TOTO design", изработена с пълна самопочистваща система. Освен че може перфектно да измие и изчетка всяка следа от мръсотия сама, тя отпуска приятен аромат във въздуха и разполага с удобно устройство за контрол от разстояние.

Механизъм за самозатваряне на седалката

Механизъм за самозатваряне на седалката

Вграденият цензор в тази луксозна тоалетна засича движение и сама отваря седалката си, при посещение в тоалетната. След като приключим да я ползваме, тя отново връща първоначалното си, затворено положение. Може да бъде настроена само на функция "затваряне", в случай че не желаете капакът да се вдига при всяко влизане в банята.

Виж още: Уникални хайтек изобретения с изключителна функционалност

Музикална тоалетна

Музикална тоалетна

Освен че има подгряваща седалка и система за самопочистване, тази тоалетна ще ви достави и наслада за ушите. В нея има специален слот за SD карта, в която можете да качите любимата си музика и да се насладите на качествен звук. Включва специализирано устройство за контрол, което се монтира на стената. Това е един удобен вариант и за малките деца, които тепърва учите да използват тоалетната за своите нужди.

Ефективност и икономия с "Kohler Toilet"

Ефективност и икономия с "Kohler Toilet"

Тоалетната на "Kohler Company" ще ви помогне да постигнете максимална водна ефективност, тъй като е специално програмирана да използва минимални количества вода, без това да пречи на работата й. Необходими са й едва 1,28 галона за пускане на казанчето, което, в сравнение с традиционните тоалетни, използващи близо 3,200 галона вода, определено е малко и разликата е силно осезаема.

Виж още: Съвременни приспособления идват на помощ в кухнята

Мултифункционална тоалетна

Мултифункционална тоалетна

Какви функции смятате, че трябва да притежава една хайтек тоалетна? Е, "Aqualet" може всичко! Италианската компания "New Linea" създава това изключително умно изобретение от високотехнологичен клас, със съвременна визия и множество опции. Освен че се почиства сама, тя има отопляема седалка, LED светлина, функции на масажор, както и биде с регулатор на температурата на водата. Какво повече бихме могли да искаме?

Потърсете помощ от най-добрите специалисти, за да промените облика на банята си по най-уникалния и идеален за вас начин. Заявете проект безплатно, за да получите оферти от водещи фирми и майстори, само в рамките на едно денонощие. Ще имате възможността да разгледате фирмените им профили и клиентски оценки, за да изберете правилния екип, който да ви помогне в изпълнението на всички ваши идеи!