5 идеи за баня с дизайнерска визия

Публикувано на 09/08/2022 от Люси Любомирова | Последна редакция на 25/03/2023 | Видяно 4 563 пъти

Всеки от нас има в съзнанието си представа за своя идеален дом. Знаем кое как искаме да изглежда, но не винаги можем да си го позволим. Ето защо решихме да потърсим съветите на професионалистите за това как да придадем на банята дизайнерска визия при това без да харчим цяло състояние. 

Създавайки мечтания дом, всеки се сблъсква с множество колебания и трудни решения. Бихте искали да превърнете имота си в дом, но имате нужда от помощ? Професионалистите, регистрирани в MaistorPlus, са винаги насреща!


СМЕЛИ КОМБИНАЦИИ

Разбираме, че няма как да се направи нещо специално с дизайнерско звучене ако не се вложат скъпи материали. Но има начин да не натоварваме бюджета прекалено много и това е  комбинирането на скъпи материали с по-бюджетни такива.  

Тук вече ще трябва да приложите своите умения и фантазия, за да се получи търсеният ефект и да придадете наистина уникален почерк на помещението. 


ГОЛЯМ ФОРМАТ

Използването на плочки с голям формат е безспорен тренд, който едва ли ще отмине скоро. Такава баня винаги изглежда стилно, а умелото комбиниране на цветове и текстури придава търсенето дизайнерско излъчване. 


МОДЕРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Много важен елемент в банята се явява осветлението, тъй като често това са помещения без естествена светлина. Заложете на интелигентно осветление - това е модерно и стои стилно. А освен това носи дизайнерски дух.  

Точковото осветление, спот светлината е отлично работещо решение при осветяване на банята. Обособяването на няколко осветени места в помещението ще създаде усещане за простор и лекота.  


ВГРАДЕНА ДУШ СИСТЕМА или РЕТРО ДУШ

Вградената душ система е модерно решение с изчистени линии. Това се вписва отлично, ако търсите решение в стил минимализъм. Семплата преграда от стъкло ще позволи пространството да не бъде нарушено и да има простор.  А плочки в базова тоналност ще допълни интериора в същия стил. 

Ако търсите нещо различно от минимализъм, то ретро душът не е за пренебрегване. Въобще ретро стилът винаги е носил много дизайнерски почерк. Така че ако Ви допада смело заложете на него и допълнете интериора с подходящи аксесоари. 


ГОЛЕМИ ОГЛЕДАЛА

Огледалата отразяват светлината и създават визуално повече дълбочина на помещението. Голямото огледало или огледало с красива рамка носи стилен завършек на помещението. Освен това, в търсене на по-луксозно звучене, може да заложите на гладките повърхности, които допълнително ще блестят от отразяваща се в тях светлина. 

Ако имате съмнения, че не бихте се справили с обзавеждането на своя дом, потърсете услугите, предлагани от специалистите в MaistorPlus. Интериорният дизайнер би бил особено полезен в тази мисия. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта