Баня в един цвят - чудесен избор за перфектен краен резултат

Публикувано на 11/06/2020 от Патриция Симеонова | Последна редакция на 11/06/2020 | Видяно 2 353 пъти

Независимо дали мечтаете за луксозна баня и аксесоари, вдъхновени от последните тенденции или предпочитате стая с мека и нежна атмосфера, можете да имате мечтаното помещение, само като заложите на една цветова гама. Това е една чудесна начална точка за вашия бъдещ проект.

При умел избор на декорацията в един цвят, дори приглушено, може да дадете на своята баня първокласен вид. Едноцветната баня, очертана с тъмни плочки, подчертава техния модерен и подчертан вид. Ако имате нужда от съдействие при избора на цветове, дизайн и довършителни елементи, потърсете помощ в лицето на специалистите по интериорен дизайн, регистрирани в MaistorPlus.


Едноцветна баня в черно

Ако изборът ви за баня е черният цвят, със сигурност тя ще бъде изключително запомняща се. За да смекчите влиянието на тъмния цвят, изберете плочки с лъскав завършек, който да отразява светлината, както и голямо огледало. По този начин ще използвате максимално светлината в банята. 

  • Използвайки бяла смес за фуги, ще подчертаете самите плочки без да навредите на едноцветната визия.
  • Ако все пак искате да има някакъв контраст, използвайте плочки за под, които са с фигурки или пък използвайте комбинация от бели и черни.

Вижте още: 5 начина да внесете тъмни цветове в банята си


Едноцветна баня в ярки цветове

Със сигурност не всеки от вас би харесал баня, която е изцяло в ярки цветове. Ако все пак желанието ви е да постигнете по-наситен и весел вид, изберете своя любим ярък цвят.

  • Баня, в която плочките са от горе до долу в оранжево ще изглежда изключително свежо. Оранжевият цвят е перфектен избор за малка баня. Използвайте аксесоари в бял цвят, със семпла визия. На стената над мивката, поставете правоъгълно огледало – визуално ще направи помещението по-голямо.
  • Ако избраният от вас цвят е зелен, използвайте го, както за стените, така и за пода. Малки плочки и мозайка. Използвайте стъклена преграда, за да отделите душа от останалата част от банята.  
  • Синьо – използвайте няколко нюанса синьо като постигнете ефект на мозайка. В този случай, използвайте минималистични аксесоари за баня в един цвят – за предпочитане бял. Оставете плочките да бъдат основният акцент във вашата баня!

Вижте още: Баня в розово – стилният и нетипичен избор!


Класическа баня в бяло

Изборът на бял цвят като основен за вашата баня ѝ придава класически и мек вид.

  • Малките бели плочки в комбинация с нестандартна шарка ще придадат на вашата баня стилна и незабравима визия.
  • Изберете принадлежности в бяло, мивка и смесители в черен цвят. По този начин ще създадете съвършена и минималистична визия.
  • Белият дизайн се съчетава чудесно с всички други нюанси. Така че по всяко време ще може да внесете лека цветна нотка в банята.

За да постигнете чудесна визия, съчетана с качество, може да се допитате до специалисти с богат опит в ремонтите на баня, регистрирани в сайта MaistorPlus. Още сега имате възможността да направите безплатна заявка за проект. Единственото, което трябва да направите е да изберете най-подходящата оферта и да се радвате на чисто новата си елегантна и модерна баня! Споделете мнението си с други потребители на сайта и им помогнете в избора. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
31 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
32 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта