Градски уют в 32 кв.м.

Публикувано на 07/08/2019 от Патриция Симеонова | Последна редакция на 05/11/2019 | Видяно 533 пъти

В днешно време все по-често се налага да живеем в по-малки апартаменти. Те са истинско предизвикателство, тъй като почти всеки се притеснява дали би успял да побере всичко необходимо в малко жилище. Едновременно с това те обаче могат да бъдат и истинско удоволствие, в което се съчетават уют и комфорт. Днес ще ви представим точно такъв тип функционален малък апартамент!

Ако искате да превърнете вашето едностайно жилище в красив и уютен дом, но смятате, че не бихте се справили, свържете се със специалистите в интериорния дизайн, регистрирани в MaistorPlus. Те ще знаят как да ви бъдат полезни!


Малък и функционален едностаен апартамент

Малките жилища определено са по-лесни за поддръжка, но всеки е имал притесненията дали ще има достатъчно пространство за всичко необходимо. Е, определено при правилна подредба и интериорен дизайн тези опасения изобщо няма да бъдат на преден план.

Апартаментът, който ви представяме е комбинация между традиционни и съвременни елементи и има всичко необходимо. Жилищното пространство от 32 кв.м се състои от хол, кухня, трапезария, кабинет, спалня и баня. Ако и вие разполагате с подобна квадратура може да черпите вдъхновения от всяка една идея, която да приложите и у дома си. 

Вижте още: 10 тайни за обзавеждане на малък апартамент

 


Тухлена стена с декорация

Ако разполагате с жилище тип „отворено пространство“, трябва да съобразите много внимателно къде да разположите правилно всяко нещо, за да може да има място за всичко, а и все пак да изглежда красиво.

  • Тухлената стена е един прекрасен елемент, напомнящ на ърбан стила. Винаги е чудесно решение да внесете малко индивидуален стил, с полъх на актуални тенденции.
  • Красивите часовници, закачени на нея ще ви пренесат в една ера, в която са били необходимост, а не просто красив аксесоар.
  • Класическият карамелен диван Честърдфийлд дава усещане за стил и класа. Британската класика е елемент, които се свързва с елегантния, но в същото време комфортен дом. 


Класическа кухня в комбинация със съвременна трапезария

Когато обзавеждаме малко жилище е нормално да имаме притеснения дали ще поберем всичко, което желаем. Този апартамент в 32 кв.м. е един прекрасен пример, че можем да имаме нещата, от които имаме нужда. Всичко е въпрос на правилно разпределение. 

Знаете ли какво е стиймпънк? Помислете за Викторианската епоха, зъбните колела и парните машини. Цветовете са тъмни, комбинирани със златни елементи. Ако не сте готови за апартамент изцяло в този стил, добавете акцентиращи елементи. Кухнята в стиймпънк стил си пасва чудесно с тухлената стена. Тъй като има много шкафове и чекмеджета, дава възможността да поберете всичко нужно за една функционална кухня. 

Вижте още: Хитро решение за компактни жилища - обединете хола и кухнята в едно


Кът за хранене

Трапезарията си пасва с останалите мебели, въпреки че в сравнение с останалото образвеждане е изключително модерна. Тя е разположена точно до прозорците, което й осигурява перфектна светлина. Чудесно място е за ежедневно хапване или за приятна вечеря с приятели.

  • Кафявите кожени столове и дървената маса, заедно с тухлената стена, внасят типичния индустриален стил в този дом.
  • Завесите са чудесен вариант за такъв тип помещение, внасят уют и определено са по-красиви от обикновени щори.
  • Картините на стената са чудесен акцент, който допълва цялостната концепция. Интересна идея е и допълнителната рамка, която ги заобикаля.
  • Всеки един елемент - от възглавниците до декорациите са прецизно съобразени с интериора и пасват перфектно на стила на жилището. 


Спалня в гръндж стил

Изключително важно е да спим на удобно легло, както и това пространство да е една идея по-уединено. За да се открои мястото, на което е разположена спалнята, вместо тухли са използвани дървени плоскости. Пространството, в което е обособено офис и спалнята са отделени с дървена преграда. Офис кътът е много семпъл, но пък функционален - състои се от няколко рафта, бюро и стол. 

Този апартамент е абсолютно доказателство че и с малка квадратура могат да се направят истински съвършенства. И виe го можете, ако опитате. Разположете нещата, така че да ви бъдат удобни и практични. Ако смятате, че вашето жилище има нужда от промяна, не чакайте! Обърнете се към специалистите, регистрирани в MaistorPlus. Единственото, което трябва да направите, е да направите безплатна заявка за проект. След това ще ви бъдат предложени оферти, от които имате възможността да изберете най-подходящата! 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Сухо строителство, София
34 извършени проекта
Home Clima
Отопление и климатизация, София
17 извършени проекта
М-Строй VIP
Цялостен ремонт, София
10 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
П-СТРОЙ ЕООД
Строителство на сгради, Пазарджик
Георгиев
Боядисване и декорация, София