Градски уют в 32 кв.м.

Публикувано на 07/08/2019 от Патриция Симеонова | Последна редакция на 05/11/2019 | Видяно 1 437 пъти

В днешно време все по-често се налага да живеем в по-малки апартаменти. Те са истинско предизвикателство, тъй като почти всеки се притеснява дали би успял да побере всичко необходимо в малко жилище. Едновременно с това те обаче могат да бъдат и истинско удоволствие, в което се съчетават уют и комфорт. Днес ще ви представим точно такъв тип функционален малък апартамент!

Ако искате да превърнете вашето едностайно жилище в красив и уютен дом, но смятате, че не бихте се справили, свържете се със специалистите в интериорния дизайн, регистрирани в MaistorPlus. Те ще знаят как да ви бъдат полезни!


Малък и функционален едностаен апартамент

Малките жилища определено са по-лесни за поддръжка, но всеки е имал притесненията дали ще има достатъчно пространство за всичко необходимо. Е, определено при правилна подредба и интериорен дизайн тези опасения изобщо няма да бъдат на преден план.

Апартаментът, който ви представяме е комбинация между традиционни и съвременни елементи и има всичко необходимо. Жилищното пространство от 32 кв.м се състои от хол, кухня, трапезария, кабинет, спалня и баня. Ако и вие разполагате с подобна квадратура може да черпите вдъхновения от всяка една идея, която да приложите и у дома си. 

Вижте още: 10 тайни за обзавеждане на малък апартамент

 


Тухлена стена с декорация

Ако разполагате с жилище тип „отворено пространство“, трябва да съобразите много внимателно къде да разположите правилно всяко нещо, за да може да има място за всичко, а и все пак да изглежда красиво.

  • Тухлената стена е един прекрасен елемент, напомнящ на ърбан стила. Винаги е чудесно решение да внесете малко индивидуален стил, с полъх на актуални тенденции.
  • Красивите часовници, закачени на нея ще ви пренесат в една ера, в която са били необходимост, а не просто красив аксесоар.
  • Класическият карамелен диван Честърдфийлд дава усещане за стил и класа. Британската класика е елемент, които се свързва с елегантния, но в същото време комфортен дом. 


Класическа кухня в комбинация със съвременна трапезария

Когато обзавеждаме малко жилище е нормално да имаме притеснения дали ще поберем всичко, което желаем. Този апартамент в 32 кв.м. е един прекрасен пример, че можем да имаме нещата, от които имаме нужда. Всичко е въпрос на правилно разпределение. 

Знаете ли какво е стиймпънк? Помислете за Викторианската епоха, зъбните колела и парните машини. Цветовете са тъмни, комбинирани със златни елементи. Ако не сте готови за апартамент изцяло в този стил, добавете акцентиращи елементи. Кухнята в стиймпънк стил си пасва чудесно с тухлената стена. Тъй като има много шкафове и чекмеджета, дава възможността да поберете всичко нужно за една функционална кухня. 

Вижте още: Хитро решение за компактни жилища - обединете хола и кухнята в едно


Кът за хранене

Трапезарията си пасва с останалите мебели, въпреки че в сравнение с останалото образвеждане е изключително модерна. Тя е разположена точно до прозорците, което й осигурява перфектна светлина. Чудесно място е за ежедневно хапване или за приятна вечеря с приятели.

  • Кафявите кожени столове и дървената маса, заедно с тухлената стена, внасят типичния индустриален стил в този дом.
  • Завесите са чудесен вариант за такъв тип помещение, внасят уют и определено са по-красиви от обикновени щори.
  • Картините на стената са чудесен акцент, който допълва цялостната концепция. Интересна идея е и допълнителната рамка, която ги заобикаля.
  • Всеки един елемент - от възглавниците до декорациите са прецизно съобразени с интериора и пасват перфектно на стила на жилището. 


Спалня в гръндж стил

Изключително важно е да спим на удобно легло, както и това пространство да е една идея по-уединено. За да се открои мястото, на което е разположена спалнята, вместо тухли са използвани дървени плоскости. Пространството, в което е обособено офис и спалнята са отделени с дървена преграда. Офис кътът е много семпъл, но пък функционален - състои се от няколко рафта, бюро и стол. 

Този апартамент е абсолютно доказателство че и с малка квадратура могат да се направят истински съвършенства. И виe го можете, ако опитате. Разположете нещата, така че да ви бъдат удобни и практични. Ако смятате, че вашето жилище има нужда от промяна, не чакайте! Обърнете се към специалистите, регистрирани в MaistorPlus. Единственото, което трябва да направите, е да направите безплатна заявка за проект. След това ще ви бъдат предложени оферти, от които имате възможността да изберете най-подходящата! 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта