Невероятно минималистично жилище, побрано в едва 50 кв. м.

Публикувано на 18/07/2018 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 07/01/2019 | Видяно 2 835 пъти

На вашето внимание представяме едно великолепно минималистично жилище, побрано във впечатляващо миниатюрните 50 кв. м. Ще се убедите, че в него има всичко необходимо - от кухня с дневна, до спалня и баня с душ-кабина. Вдъхновете се с креативни идеи, облицовани в семпъл дизайн, и предприемете необходимите ремонтни дейности и във вашия дом още сега. Обърнете се към специалистите по интериорен дизайн, които са само на клик разстояние от вас. Те с радост ще ви помогнат да преобразите и най-скучното и малко жилище с безброй професионални идеи и предложения.


Дневна, кухня и трапезария в едно

Пред нас се разкрива красива хармонична гледка на едно приятно и семпло обзаведено помещение, което служи за кухня, дневна и трапезария. Отляво са разположени кухненски плотове с мивка и шкафове с дискретен дизайн. Вдясно виждаме малка масичка с комфортни дивани, тапицирани в разнообразие от цветове и форми, които се вписват в щампата на тапетите по стените и чергата под масичката. Контраст е внесен с драматичната картина отдясно, на която Дарт Вейдър, като пазител на помещението, се извисява царствено над цялото обзавеждане в стаята. На отсрещната стена също има две картини, този път в почти незабележим стил, а точно до тях тюркоазен надпис прави компания на симплистичната лампа, която забелязваме в предния десен ъгъл на снимката.


Семпло работно помещение и стена, криеща тайни

В другия край на същото помещение забелязваме изключително семпло и малко работно място, оборудвано с настолна лампа и комфортен черен стол. Впечатление прави и голямата бяла стена, в долния край на която има рафт, върху който се разполагат няколко купчини книги. В допълнение към познатите геометрични детайли от предишната снимка, тук виждаме и малка постелка, разположена точно до стената, която продължава и върху себе си черно-белите щрихи, характерни за детайлите в този апартамент. Но нека се върнем на бялата стена пред нас, защото тя крие тайни, които предстои да разобличим в следващия параграф.

Виж още: Преди и след: Как млада двойка превърна скучния си имот в приветлив и светъл дом


Изненадващо преобразяване на дневната в спалня

Ето и изненадите, които крие стената, за която вече си поговорихме в предния параграф. Оказва се, че тя всъщност не е стена, а специално изграден панел, под формата на шкаф, в който се крие цяла спалня. Тя допълва помещението с още малко тъмно-сиви и черни акценти, идващи от красивото спално бельо и възглавнички на зебрени ресни, както и от картината над леглото и разположената до него лампа в индустриален стил, внасяща необичаен оранжев акцент. Подобен метод за "скриване" на спалня в стената става все по-актуален в днешните домове с малки размери, защото е дискретен, но в същото време изключително функционален и практичен.


Разчупен интериор в банята

Банята продължава нежните пясъчни и бели основи от предишното помещение, но внася и доза артистичност с интересната мозаична стена, върху която сякаш са разпилени пиксели в бели, черни, сиви и тъмно сини нюанси. Допълваща се явява и картината на дясната стена, която с абстрактните си детайли комплиментира и оранжевата лампа, разположена пред огледалото. Мивката разполага с голям удобен плот и дискретни шкафове в сив цвят. Вдъхновението идва от нас или професионалистите по интериорен дизайн, но заявяването на проект е във вашите ръце. Направете го още днес, а реализацията оставете на опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта