Преди и след: Обикновеният апартамент оживява в стилно индустриално жилище

Публикувано на 20/07/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 20/07/2017 | Видяно 7 189 пъти

Промените в дома изискват сериозна подготовка, добри организационни решения и способни професионалисти. Ако и трите условия са изпълнени, значи ремонтът е на половина извършен. Трансформациите не бива да бъдат подценявани, тъй като е необходимо да бъдат съобразени с техническите характеристики и разполагаемото пространство. Понякога идеите трудно се привръщат в реалност, а почти винаги резултатът е повече от изумителен. Това обикновено жилище се преобразява в стилен и невероятен дом след извършените дейности. Овехтелите и тъмни помещения отстъпват място на свежи цветове и индустриално излъчване. Разгледайте невероятните подобрения и не се притеснявайте да откраднете някоя идея, която би паснала идеално във вашия дом. Може да се възползвате от професионалистите, регистрирани в MaistorPlus, и само за няколко минути да осъществите наполовина предстоящия ремонт.


Красивите промени изискват смели решения

Апартаментът се намира в Истанбул. Остарялото жилище се превръща в модерно и стилно, благодарение на предприетите смели решения. Отделните стаи са превърнати в едно голямо и свежо помещение, което е декорирано в индустриален стил. Семплите цветове са заменени от красиви форми, цветни детайли и правилно обособяване на пространството. Вратите са безследно изчезнали и просторът взема превес със светлите кафяви нюанси и големите прозорци. Обикновено майсторите препоръчват преградните стени за малките пространства или студийните помещения. Оказва се, че дори жилището ви да не страда от липса на място, този вид решение ще внесе в интериора максимално ефективно оползотворяване.


Преградната стена крие просторна спалня

Преминаваме към помещението в края на коридора. Там, зад преградната стена, е скрита спалнята. Официално е сложено край на традиционните затворени пространства. Всичко придобива студиен вид, допълнен от груби изработки, естествени материали и елементи от дърво. Индустриализмът в обзавежданото подчертава формите, а силните акценти и изострени детайли преобразят цялостно визията. Вижда се как белят цвят и семпла визия е заменена от пастелни тонове и голяма доза естетика. Интимната тайна на спалнята е запазена, а идеята за легло от палети наистина впечатлява. Декорацията е подбрана по такъв начин, че да допълва интериора цветово. Вкарани са и елементи на минимализма, чрез липсата на излишни предмети и семплия интериор.


Освежете помещението

Обиколката на изцяло преобразеното жилище продължа и се озоваваме в другия край на апартамента, където намираме и другата стая, с далеч по-малки размери. Преди да бъде предприета ремонтната дейност, помещението изглежда още по-ограничено, поради претрупаните мебели. След извършеното освежаване те вече не присъстват като част от обзавеждането. Недостатъкът е превърнат в предимство и, благодарение на хитрите и правилни решения, собственикът се сдобива с едно чудесно ново решение. Гледайки го, със сигурност се сещате за подобен пример и във вашето жилище. Придайте му изцяло нова визия и декорирайте, като внесете индивидуалност и въображение. Заредете се с идеи тук и компетентно мнение от специалист.


Неогледната кухня се сдобива с нова индустриална визия

Преминаваме към кухнята. Интересът към нея е най-голям, тъй като тя е едно от най-важните помещения в дома. Неприемливата и недопустима визия бързо се превръща в модерно, приветливо и уютно място за хранене. Добавени са маса и столове, които карат ремонтираното пространство да стане гостоприемно. Край на затворените помещения и начало на просторните и комфортни зони. Този принцип е следван както в останалите помещения, така и тук. Броят на стаите е смален за сметка да удобството. И в това няма нищо лошо, особено ако резултатът е такъв!


Практични и удобни решения в мокрото помещение

Банята претърпява огромна трансформация. Заложено е на модерни и заоблени форми, които придават топлина и удобство. Подредбата не е променена, но ремонтът е изцяло съобразен с характеристиките на мокрото помещение. Въпреки че площта му не е голяма, виждаме поместена и душ кабина, благодарение на правилните организационни решения. Основната цветова гама се придържа към топлите и светли тонове като бяло и бежово. Балансьор е класическият черен цвят, който откриваме в шкафчето и плочките по пода. Ако след такава впечатляваща промяна се вдъхновихте да преобразите жилището си, заявете проект безплатно в MaistorPlus и получете различни цени и оферти от професионалистите, регистрирани в платформата. Разгледайте бизнес профилите им и се запознайте с работата и проектите, по които са работили, за да вземете информиран избор.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта