Невероятен интериорен дизайн на апартаменти в 44 кв. м.

Публикувано на 28/11/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 29/11/2017 | Видяно 4 123 пъти

Има множество примери за интериорен дизайн на апартаменти, които успяват да се справят с предизвикателството, наречено ограничено пространство. Сега ще ви представим един такъв. Само в 44 кв. м. са се събрали перфектна подредба, творчество и свежи акценти. Организационните трикове са много важни, за да се постигне удобство и уют на любимото място. Насладете се на великолепната визия на това малко бижу и откраднете идеи, които после да използвате. За тази цел не пропускайте да се свържете със специалистите, регистрирани в платформата, които ще ви дадат най-добрите съвети за интериорен дизайн на апартаменти и друг тип жилища.


Холът е балансиран и с ярки елементи

Обединените в едно помещение стаи са чудесно решение за организиране и спестяване на пространство. Във всички стъпки стремежът за комфорт е най-важният спътник. Тук са използвани основно ярки цветове, които са в състояние да придадат на всеки интериорен дизайн на апартаменти творческа искра и свежа нотка. Както се вижда, те са чудесен пример за това как да използваме ярки нюанси, без същите да се натрапват в дома. И вие може да взаимствате тази чудесна идея, но при изпълнението трябва да внимавате най-вече с баланса, който в повечето случаи е основен фактор за създаване на комфорт и стилна визия.


Семпла трапезария

Преди да решите как да промените интериора, първо разгледайте и почерпете идеи от различни апартаменти и жилища. А този пример крие много предложения! Думата, с която можем да го опишем, е естетика. На няколко метра от хола се намира и трапезарията. Въпреки минималното пространство между тях, не може да се говори за претрупаност и хаос. Елегантните мебели са в семпли цветове и неутрализират ярките нюанси в съседство. Практичната стая е перфектно място за похапване със семейството. Тя носи уюта и комфорта, които невинаги могат да бъдат забелязани във всеки интериорен дизайн на апартаменти и друг тип домове.


Артистичните акценти в дома

Специалистите винаги залагат на детайлите, когато говорим за добре обмислен интериорен дизайн на апартаменти. Различните елементи, скрити и явно изложени из любимите стаи, носят своя чар. Тук откриваме интригуващи акценти върху стените на трапезарията. На едната от тях виждаме закачено огледало, точно срещу прозореца, което придава усещане за артистичност и повече пространство. Хитро, нали? Красивият интериорен дизайн на апартаменти понякога успява да превърне минусите, като липсата на място, в ефектни плюсове, само с няколко трика. Акцент е поставен върху симетрично разположените картини на автомобили, които освен че се отличават с геометрично и запомнящо се присъствие, са и интерпретации на известни филми.


Семпла кухня - стил и елегантност в едно

Семплите и изчистени форми никога не са клише, особено когато са част от интериорен дизайн на апартаменти и малки помещения. Сивото, бялото и черното се допълват и изпъкват взаимно в тази невероятна и стилна кухня. Геометричните форми, които са характерни за градския стил, са акцентът в любимата стая. Деликатното осветление придава усещане за чистота, а лишеното от кич и претрупаност пространство определено заслужава похвала за изчистен интериорен дизайн на апартаменти и студиа.

Изборът на подходящи специалисти може да превърне всяко обикновено жилище в мечтан дом без значение дали говорим за 44 или 100 кв. м. Открийте най-подходящия за вашите цели, като направите безплатна заявка в MaistorPlus. До 24 часа ще получите конкурентни оферти, които да сравните и изберете тази, която максимално отговаря на вашите желания.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта