Скрита кухня, цветни акценти и семпло обзавеждане в софийско жилище

Публикувано на 23/05/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 23/05/2017 | Видяно 5 839 пъти

Представяме ви едно прекрасно софийско жилище, в което твърдението, че красотата се крие в малките детайли, е разгърнато изцяло, насищайки стаите с уют, комфорт и спокойствие. И вашият дом може да придобие подобен вид - доверете се на изпитаните професионалисти и гледайте как мечтите ви се превръщат в реалност!


Повече светлина и комбинация от класика и съвремие в интериора

Жилището се намира на първия етаж в стара столична сграда и комбинира едновременно съвременен дизайн и нотки от характерните за 20-ти век стилове. За постигането на максимален комфорт е осигурено постъпването на много естествена дневна светлина, а уютът е налице, благодарение на красивите детайли в обзавеждането, сред които имаме и камина.


Силата на акцентирането с цветове

Неутралните бели, жълти и бежови цветове са допълнени от съживяващо синьо, внесено в два нюанса - обзавеждане от леко по-светъл диван и тъмносиньо килимче край големия панорамен прозорец. Варосаната тухлена стена е още едно интересно допълнение, напомнящо за добре познатия и непринуден индустриален стил.

Виж още: Впечатляващи цветови комбинации за по-свежа и приветлива дневна


"Магическата" кухня

Както в конструкцията на кухнята, така и в повечето шкафове и гардероби в жилището, наблюдаваме целеустремен минимализъм. Почти всичко е скрито зад бели панели, а цялото кухненско обзавеждане е разположено зад голяма врата с плъзгащ механизъм. Тази идея е изключително хитра за хора, които искат да постигнат максимално изчистен дизайн, без да отделят голям бюджет, за да го постигнат.


Нестандартните хрумвания са добре дошли

В жилището няма етажерка или гардероб, които да са стандартни. Конструкцията на всеки от елементите крие нещо специално в себе си. Както споменахме по-горе, гардеробите и шкафовете са почти незабележимо разположени по дължината на стените. От друга страна, имаме и два много креативни елемента, а това са - синята "подпряна" етажерка и скосената секция.

Виж още: Как да внесем еклектичния стил в дома си с минимален бюджет


Леглото - "кралицата" на спалнята

Леглото в спалнята е изключително - дървена изработка с невероятни, фини детайли и извивки в стил "барок". За сметка на това, цялостният дизайн е запазен изключително нежен и семпъл с малко цветове и почти никакви мебели. Изберете своя мечтан интериор и преобразете дома си така, както ви харесва на вас! Заявете проект още сега, за да получите подбрани оферти напълно безплатно и да изберете най-подходящата фирма, която да изпълни проекта ви!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта