5 остроумни трика за боядисване

Публикувано на 11/05/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 12/06/2018 | Видяно 8 914 пъти

Акцентирайте върху вратата, използвайки за нея един или два цвята, различаващи се от общия за помещението. Дори и да приложите само леки контури, като цветни рамки, това също ще преобрази значително интериора ви. Съвсем дребен детайл, но стаята ви ще бъде като нова.


5 остроумни трика за боядисване

Добре подбраните цветове могат да донесат много свежест в дома, да го направят очарователен и приветлив. Това е постижимо и без задължително да се боядисват в ярки тонове целите стени. В случай че предпочитате да преобладава белият или друг неутрален цвят в дадено помещение, можете да получите много ефектен контраст, оцветявайки различно само отделни елементи. Тук ви предлагаме 5 остроумни трика за боядисване, които да приложите в дома си. Ако търсите професионално изпълнение, свържете се със специалисти по боядисване и декорация още сега!


Трикове със стените

В стандартен вариант стените в една стая се боядисват в един цвят, от пода до тавана. Вие можете да разчупите модела, като позволите на белия таван да "прелее" малко надолу. Така ще създадете впечатление, че помещението ви е с два основни цвята. Изборът на ивдивидуален стил само за една от стените също е интересно решение.


Създайте настроение с многоцветни чекмеджета

Боядисайте чекмеджетата на скрина или друга мебел в различни, весели цветове и ще видите как помещението, в което се намират, веднага ще се усмихне. Този малък трик би подхождал идеално за детската стая, но ако сте достатъчно смели, можете да го опитате и в спалнята или дневната.

Вижте още: 16 лесни и очарователни декорации за стена


Приберете цветовете в шкафа

Изберете цвят за вътрешните стени на дрешника или кухненския шкаф, който да е ярък, наситен и да се откроява добре на неутралния фон наоколо. Ефектът ще е поразителен. Всеки път, когато отваряте вратичките, ще ви посреща цветно настроение.


Цветен таван

Кой твърди, че таванът на всяка цена трябва да бъде бял? Ако искате да избягате от традиционното, съществуват достатъчно красиви цветове, за да опитате нещо ново и различно. На пръв поглед - дръзко, но резултатът ще ви изненада приятно. 

С кои от тези лесни и приятни трикове за боядисване сте готови да експериментирате в интериора си? Какъвто и да е изборът ви, помнете, че винаги можете да се обърнете към професионални бояджии, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, вижте офертите и поверете цветовите решения за дома си в ръцете на специалиста, който максимално отговаря на вашите очаквания.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта