4 нови придобивки за дома ви през тази пролет

Публикувано на 21/03/2018 от Биляна Нинова | Последна редакция на 11/03/2019 | Видяно 1 802 пъти

Източник

Пролетта чука на вратите ни и ни подканя да излезем навън, да се порадваме на хубавото време и да освежим домовете си. В този материал сме ви подготвили няколко идеи за покупки през наближаващия пролетен сезон, с които да допълните интериора на жилището си или да го направите по-гостоприемно и приветливо. Винаги можете да се доверите на талантливите дизайнери, регистрирани в нашия сайт, за да ви помогнат цялостно да обновите обстановката вкъщи.  

Първата ни идея са нови и красиви чаши за кафе и чай. Зарадвайте гостите и себе си като поднесете любима топла напитка в изискан и модерен сервиз, който ще донесе настроение на трапезата ви. Предлага се във вместимост от 70 до 250 мл., така че ще можете да удовлетворите разнообразни вкусови предпочитания. 


Декоративен панел за стена

Източник

Ако прецените, че домът ви се нуждае от освежаване и искате да внесете част от пролетното настроение в дневната си например, декоративните панели са чудесно решение. Те са много красиви и можете да си направите колекция – различен панел за всеки сезон или голям празник.

  • За предстоящия сезон на събуждаща са за живот природа изключително актуален ще бъде един панел с разцъфнало пролетно дръвче.
  • Той се предлага в пет части, с модерен дизайн е и с високо качество на изображението. Можете да избирате измежду два размера.
  • Монтирането му на стена става лесно, посредством залепващи ленти, които са много щадящи и не оставят следи.

Разчупете пространството с тази великолепна идея за пролетна декорация!


За кухнята – машина за домашен сладолед

Източник

Малки и големи с нетърпение чакат топлото време, за да се насладят на разхладителния десерт. Подарете си здравословен негов вариант за предстоящия сезон. Благодарение на машината за сладолед ще можете да експериментирате, да създавате нови вкусове и да сте сигурни, че това, което ядете или давате на децата си, е от сто процента истински съставки. Принципът на всички модели е следният:

  • Приготвената смес се изсипва в контейнера на машината и започва непрекъснато бъркане, съпроводено от процес на замразяване.
  • Така сместа става с фина консистенция. При различните уреди времето за приготвяне е различно, затова е добре да се запознаете с инструкциите за ползване на всеки модел.
  • След като сладоледът достигне полузамразено състояние, се премества във фризер. Могат да се използват стъклени, метални или пластмасови съдове, както и най-различни декорации. 

Вижте още: Машините за сладолед - практични или излишни за домакинството?


Сгъваем стол-шезлонг

След като сте приготвили кафето и сладоледа, е време да се отпуснете и да се насладите на прекрасното слънце в градината или на балкона. За целта ще ви е нужен удобен сгъваем шезлонг, който лесно се разпъва и прибира, не заема място и е в чудесни свежи цветове. Представеният тук модел е съставен от метална конструкция и плат, което го прави издържлив и комфортен. Компактната му структура позволява поставянето му на малки външни пространства и дори пренасянето му на плажа, на пикник или на вила.

Направете първите топли дни прекрасно преживяване с тези чудесни допълнения към дома и се насладете максимално на свободното си време. А ако пролетта ви вдъхновява за по-сериозни ремонтни дейности, винаги можете да разчитате на препоръчани изпълнители от цялата страна, регистрирани в MaistorPlus. Необходимо е единствено да направите безплатна заявка и в кратки срокове ще получите оферти, които да сравните, за да изберете оптималната измежду тях. Не пропускайте предварително да се запознаете с бизнес страниците на кандидатите, където виждате вече извършени от тях обекти и отзиви от предишни клиенти. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта