Усмихнете широко нежната половинка с нестандартен и специален подарък!

Публикувано на 14/02/2018 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 27/01/2018 | Видяно 3 014 пъти

Остават броени дни до рождения, имения ден или друг празничен повод на нежната половинка, а вие все още не сте избрали точния подарък? Притиснати от напредването на времето, усещате как идеите се изчерпват, а ентусиазмът да я изненадате приятно значително намалява. Всякакво основание за паника ще остане зад гърба ви, ако отделите няколко минути, за да разгледате нашия спасителен списък с нестандартни идеи, с които не само да зарадвате, но и да очаровате вашата любима. Обърнете внимание и на вашите нужди, и се отдайте на заслужена почивка. Оставете всякаква ремонтни дейности и козметични подобрения в ръцете на доказаните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus.


Магията се случва в кухнята

Чаровната домакиня, която изпитва наслада от готвенето и с нетърпение очаква да изпробва някоя нова рецепта, е откриваема във всеки дом. Ако тя е завладяла и вашата кухня, то незабавно трябва да зачеркнете всичко от списъка и да се фокусирате върху това любимо хоби. Като представител на дамите, смело заявявам, че подаряването на печки, тигани и тенджери е клише. Въпреки кулинарните интереси,  подходящата изненада трябва да бъде индивидуално подбрана. Направете нестандартен ход:

  • Дъска за рядане с издълбано лично послание. Освен че използването ѝ ще бъде приятно, то може да я закачите и на стената, за да стане част от интериора.
  • Престилка, щампована с ваша снимка - щура, влюбена или забавна, която да напомня за споделено позитивно преживяване. Пременена с нея, дамата на сърцето ви ще приготвя още по-изкусително вкусни ястия и десерти. 
  • Изящна дървена лъжица с уникален дизайн - оставете на половинката си избора дали ще я използва по практическо предназначение или ще я превърне в ефектна декорация за кухнята. 


Нищо не стои между една дама и нейното кафе

Според непредставителна извадка пиенето на кафе представлява цял ритуал. Ако желанието ви е едновременно да поглезите и да очаровате жената до себе си – една кафемашина с капсули, която се включва с любимата песен, е точният избор. Сутрините ще започват с позитивно настроение, а следобедите ще са релаксиращи. Бърз и лесен план за действие:

  • Изберете правилната чаша за кафе. Това е важен фактор в целия процес на "общуването" с ароматната напитка. На пазара има голям избор на размери, материали и форми. Помислете коя от всички ще зарадва най-много половинката ви. 
  • Спрете се на подходяща за празника картинка. Можете да заложите на различна тематика, като рисунък, цвят, в зависимост от повода, по който подарявате чашата. По този начин още по-добре ще се види, че специално сте обмислили подаръка си, така че да е точният за любимата жена.
  • Или пък действайте смело с любима ваша снимка върху чашата. Ако никоя апликация, от готовите фабрични, не ви се струва достатъчно креативна и интересна, направете си я сами! Фото студиата предлагат тази услуга на достъпна цена и за кратко време. Запазете романтичния спомен от последната екскурзия и подарете изживяване, на което вашата половинка ще се радва при всяка глътка кафе. Към изненадата добавете и метални шаблони, създаващи различни фигури върху ароматната напитка. Ще отнеме няколко секунди, а ефектът ще бъде невероятен.


Време за вино и релакс

Суетата при жените е неизбежна характеристика, в която няма нищо лошо, стига да е в нормални граници. Поради тази причина всички идеи за подаръци като сешоари, епилатори и козметика, остават в графата „план Б“.

  • Музикален тирбушон. След тежък работен ден тя се прибира у дома, а там я очаква бутилка от любимото ѝ вино. Отваряйки я, зазвучава прекрасна музика, която не само разчупва обстановката, а и създава невероятно настроение. Перфектният сценарий, който гарантирано повишава градусите на романтиката. 
  • Масажор за крака – масажира ходилата, отпуска и разтоварва. Това е един чудесен и неочакван подарък, който всяка дама ще оцени като признак на загриженост.
  • Флашка за компютър, която изглежда като червило е необходимият елемент за всяка работеща дама. Побира се лесно в чантата, практична е и винаги ще бъде под ръка.


Подарък за любимата жена и свежа атмосфера в дома

Подаръците, които правим на любимата, се различават изключително много от изненадите, предназначени за приятели. Въпреки че искаме да подберем най-подходящото – да бъде едновременно лично и индивидуално, често козметиката, дрехите и бижутата не са удачен подарък. Жената обича да прецени, премери и пробва всичко, което хареса, за да е сигурна, че е правилното за нея. Мислете извън кутията и я изненадайте с нещо неочаквано, което да създаде комфорт в дома!

  • Светещо табло, на което да оставите съобщение, е очарователен и интересен избор. Лесната промяна на послание и нестандартната комбинация с интериора ще бъде вълнуващо предизвикателство.
  • Декоративните възглавнички са задължителното допълнение към всеки дом. Сега може да изберете от различни визии – с лица на емотиконки, пейзажи, както и впечатляващи дизайни.
  • Стенният часовник или интересното дърво със снимки не остават по-назад в нашия списък. Те ще раздвижат атмосферата и ще дадат възможност на половинката ви да извади на показ най-яките моменти, на които се забавлявате заедно.

Най-важното е да вложите любов, внимание и част от себе си при избора на подарък. Помислете добре кое от всички предложения би накарало дамата до вас да се усмихне широко и проблемът е решен. В случай че искате да направите и някои интериорни допълнения, оставете тази работа на професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Заявете проект напълно безплатно и в рамките на 24 часа ще получите различни оферти, които можете да сравните и да се спрете на тази, която се доближава максимално до вашите изисквания и бюджет. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта