10 коледни подаръка за всяка домакиня

Публикувано на 13/12/2017 от Биляна Нинова | Последна редакция на 13/12/2017 | Видяно 2 201 пъти

Със сигурност в обкръжението ви има поне една жена, която обожава готвенето и поддържа дома си с любов и старание. Когато празниците наближат, човек иска да зарадва близките си с прекрасен и подходящ подарък. С нашите съвети за дома и интериора имате възможност да подберете необходимите неща, които най-много ще влязат в употреба на една домакиня. Ако все още не сте намерили точния подарък, сме ви подготвили списък с идеи – оригинални и полезни подаръци, на която всяка дама ще се зарадва и ще оцени. Не се колебайте, а подберете най-доброто и зарадвайте хората около себе си. За останалите членове на семейството също сме подготвили идеи, които да ви вдъхновят и да ви бъдат полезни.


Подарък за дома

Всяка домакиня обича и поддържа своя дом, затова няма да сбъркате като изберете вещ, която да допълва интериора.

  • Комплект чаши. Без значение дали жената, за която избирате подарък, обича вино, мартини или друг вид алкохол, красивите чаши са винаги подходящи. Подберете такива, които ще отиват на трапезата ѝ и ще внесат стил и елегантност в дома.
  • Масичка за сервиране на колелца. Всяка уважаваща себе си домакиня обича да посреща гостите си и да им поднася вкусни ястия или красиви десерти. Ще ѝ подарите удобство и ще ѝ спестите усилия с една красива масичка за сервиране на колелца, с която да поднася гозбите си с лекота и стил.
  • Wok тиганТози чудесен тиган ще зарадва всеки любител–кулинар. Той е голям, дълбок и идеален за приготвяне на азиатска кухня, незаменим във всяко домакинство. С този подарък ще вдъхновите близките си да изпробват нови рецепти и да развият кулинарните си умения.
  • Книга с рецепти от азиатска или южноамериканска кухня. Азиатската и южноамериканската кухни са по-слабо познати в България, но тяхното влияние и специфичен вкус навлизат и в нашите гозби. Прекрасно допълнение към wok тигана ще е книга с рецепти, които домакинята да може да изпробва при следващото събиране.


За градината и трапезата

Красивата трапеза е гордост за всяка домакиня - изберете подарък, който да я направи още по-изискана и стилна.

  • Стол за градината. Ако избирате подарък за любителка на свежия въздух, можете да заложите на удобен стол, направен от палети, който да ползва, докато се наслаждава на любимите си цветя или посреща гостите си в градината. Практичен и много функционален, този подарък наистина ще зарадва всеки, който обича да прекарва време, полагайки грижи и създавайки перфектното външно пространство на къщата си.
  • Стойка за таблет. Стойката за таблет е изключително подходящ подарък, тъй като позволява по-лесното ползване на джаджата по време на готвене или други домакински дейности.
  • Плато за торта и сладкиши с капакВсяка домакиня ще оцени елегантно плато за сладкиши, особено ако то има капак, който да запазва свежестта и да не позволява на насекомите да съсипят специално приготвените десерти. Съобразете стила и вида на платото с интериора на дома, за да може то да стане незаменима част от трапезата.


Всяка домакиня има нужда от свободно време

Всяка домакиня има нужда от почивка след тежък ден - момент, в който да спре и да отдъхне, да се погрижи за себе си.

  • Уред за домашен масаж. Домакинската работа е тежка и трудоемка, често води до неприятни схващания и болка в различни части от тялото, затова чудесен подарък за всяка домакиня би бил уред за масажи, благодарение на който да се отпусне и да релаксира след изморителния ден.
  • Бомбички за вана. Какво по-хубаво от това да подарите на една жена време, посветено само на нея. Комплект от топки за вана с приятен аромат и лосион за след баня ще ѝ доставят удоволствие и ще я накарат да остави за момент ежедневието си и да се потопи в аромат, релаксирайки след дълъг ден.
  • Шевна машина. Това е прекрасен подарък, който може да отключи креативността на всяка жена, да събуди в нея творец и да ѝ създаде чудесно хоби за свободното време. Съвременните машини са лесни за ползване, а в интернет пространството има много платени и безплатни курсове, които могат да научат всеки да ги ползва.

Какъвто и подарък да изберете, вложете частичка от себе си, нека той да е личен и специално избран за повода. Почерпете идеи и от другите ни статии, посветени на предпразничното пазаруване! А ако смятате, че домът ви има нужда от подарък, то тогава се обърнете към интериорните дизайнери за съвет и креативна мисълЗаявете проект напълно безплатно, подберете най-доброто предложение и оставете своя отзив за работата на специалиста.

Желаем ви прекрасни празници и много домашен уют!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта