За градината и трапезата

Последна редакция на 07/05/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 700 пъти

Красивата трапеза е гордост за всяка домакиня - изберете подарък, който да я направи още по-изискана и стилна.

  • Стол за градината. Ако избирате подарък за любителка на свежия въздух, можете да заложите на удобен стол, направен от палети, който да ползва, докато се наслаждава на любимите си цветя или посреща гостите си в градината. Практичен и много функционален, този подарък наистина ще зарадва всеки, който обича да прекарва време, полагайки грижи и създавайки перфектното външно пространство на къщата си.
  • Стойка за таблет. Стойката за таблет е изключително подходящ подарък, тъй като позволява по-лесното ползване на джаджата по време на готвене или други домакински дейности.
  • Плато за торта и сладкиши с капакВсяка домакиня ще оцени елегантно плато за сладкиши, особено ако то има капак, който да запазва свежестта и да не позволява на насекомите да съсипят специално приготвените десерти. Съобразете стила и вида на платото с интериора на дома, за да може то да стане незаменима част от трапезата.

Свързано:

10 коледни подаръка за всяка домакиня

Извиканото сервиране може да направи и най-обикновеният десерт да изглежда специален. един от най-красивите и елегантни съдове за сервиране са кристалните подноси. Те носят семплата елегантност на добрия вкус, нежния отблясък на кристала и ефирността на стъклото. Всяка торта изглежда по-привлекателна, поднесена на висок стъклен поднос. Затова и този тип подарък е много подходящ за жена, която цени и държи на високите стандарти при сервирането на храна. Най-добре е този поднос да има капак, който да пази храната от неприятни вредители и външни влияния като прах или вятър, особено при посрещане на гости в градина или на тераса. Тук сме подбрали за вас един изключително красив пример за подобен тип поднос - изчистен и семпъл, но същевременно функционален и полезен. Благодарение на него трапезата придобива аристократична елегантност, а в съчетание с високите свещи, поставени в кристални вази, тази маса носи духа на изисканост, стил, въпреки иначе доста семплата декорация.