Пренесете магичното спа изживяване в дома си!

Публикувано на 16/11/2017 от Кристина Кацарска | Последна редакция на 16/03/2018 | Видяно 1 443 пъти

Какво по-прекрасно от спа почивка, далеч от суетата на забързания град? Независимо дали навън се вихри мразовита зима или жарките слънчеви лъчи се опитват да ни разтопят, няколко релаксиращи процедури са винаги добре дошли. За жалост, това трудно би могло да се случва често. Дори да имате финансовата възможност да посещавате спа центрове редовно, времето също е ограничен ресурс. И за да го изразходвате най-оптимално, най-добре е да пренесете отпускащата атмосфера у дома. С един-два масажиращи уреда, малко ароматни свещи, пръчици и благоуханно масло лесно можете да се поглезите вкъщи. А ако решите и да си монтирате джакузи като част от преобразяване на банята ви, то нашите майстори са насреща, за да ви помогнат в начинанието.


Поглезете уморените крака с масажор за стъпала!

Да си наемете частен масажист на постоянна работа у вас, е по-скоро мечта, отколкото нещо наистина постижимо. Дори любимият човек не би се наел да ви дарява с това релаксиращо изживяване ежедневно. Затова на помощ идват масажиращите уреди. Нека започнем от краката. При тях се натрупват най-много напрежение и умора, особено ако работата не ви позволява да седите.

Незаменим помощник в края на изтощителен ден за вас ще бъде един компактен масажор за стъпала. Той е малък и удобен и можете да го ползвате, докато гледате любимия си сериал, отпуснати върху дивана в хола, четейки увлекателен роман в спалнята или където още у дома предпочитате. Освен че ще ви дари с възстановителен масаж със своите 16 масажни ролки, ще подобри и кръвообращението ви, въздействайки върху 27 рефлексни зони на стъпалата. Подходящо е да си го носите и в офиса и да се възползвате от всички негови предимства, докато се справяте със служебните си задачи. 


Създайте подходяща атмосфера с ароматни свещи по ваш вкус!

След като сте се сдобили с необходимите масажиращи уреди, е време да се погрижите и за атмосферата. Ароматизиращите свещи, пръчици и масла мигновено ще повлияят на сетивата ви. Ще увеличат в пъти успокоителната сила на масажите. Ще ви създадат усещане за уют и вътрешна топлина. А и какво по-отпускащо и хармонично място от собствения дом. Затова и комбинацията от всичко това ще ви дари с едно неповторимо изживяване, на което обаче ще можете да се радвате, когато си поискате. Приглушете светлините, пуснете си релаксираща инструментална музика с чуруликащи птички и затворете очи. Мигновено ще забравите за всяка тревога. И единственото, за което ще мислите, ще е колко прекрасно се чувствате.

Реализирането на този вълшебен сценарий е още по-изпълнима с помощта на ароматни чаени свещи. Можете да си изберете цветове и ухания и да създадете желаното настроение в личния си кът. Да изпълните банята с дъх на море, ванилия или малина. Шоколадова страст и лавандулова мистериозност да нахлуят в спалнята ви. И още от антрето да ви посрещне уханна розова градина. Консултирайте се с вътрешното си усещате и изразете себе си с най-близкия до характера ви букет от аромати.   


Още по-автентично спа-изживяване с надуваемо джакузи!

Източник

А ето един от най-страхотните начини да релаксирате вкъщи и да се чувствате като в истински спа център. Вземете си надуваемо джакузи, като можете да го слагате в двора или на терасата през лятото. През зимата е вариант да го внасяте в банята си или в друго помещение, в което разполагате с достатъчно място. Тази разкошна придобивка разполага със 118 въздушни дюзи, 2 картушени филтъра, контролен панел за хидромасажа и за филтриращата система, обработваща 2 000 литра на час. С диаметъра си от 180 см, височина от 70 см, и вместомост от 700 литра, има капацитета да побере четирима възрастни. Не пропускайте възможността да се поглезите, а в моментите, когато не използвате джакузито, го защитавайте от външни атмосферни влияния с включеното в комплекта покривало. 


И черешката на тортата е романтиката

Да пресъздадете спа изживяване у дома е чудесно. Но още по-приказно ще е, ако е споделено с любимия човек. Защото тук говорим не само за хармония, релакс, спокойствие и здраве, но и за романтика. Пригответе бутилка вино, разпръснете листа от рози по пода или в джакузито, направете всички онези банални неща от романтичните филми. И така, освен спа-то, ще пренесете и художествената измислица в реалността.

А ако се нуждаете от професионална помощ, за оборудване на банята с желаните спа уреди, винаги можете да разчитате на препоръчаните специалисти, регистрирани в MaistorPlus. За целта само заявете проекта си, напълно безплатно и без обвързване, и в кратки срокове ще имате в отговор атрактивни оферти, които да сравнявате. Разгледайте профилите и репутациите на кандидатствалите изпълнители и сами решете желаете ли да поканите някого на оглед. Ако откриете точния за вас майстор, го наемете, и след реализиране на поставените от вас задачи, оставете своя отзив в платформата. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта