Открий най-подхоящия изпълнител бързо и лесно

Публикувано на 05/05/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 2 686 пъти

Изпратихме месец април с много нови подобрения по платформата с цел улесняване на вас, нашите клиенти! Запознайте се с новостите и дайте своята обратна връзка, за да можем да продължим да развиваме услугата MaistorPlus!


Намери изпълнител лесно и бързо

  • Виж Бизнес сайт - разглеждате подробно Бизнес сайта на изпълнителя и го каните да работи по вашия проект;
  • Поискай оферта - можете да Поканите фирмата или майстора по вече съществуващ ваш проект ИЛИ да го поканите на работа по нова заявка, която да опишете на момента.


Подобрения в профила и улеснение при избор на изпълнител

След като сте пуснали заявка и имате собствен профил в платформата, много по-ясно вече виждате онлайн визитката на професионалистите, може да проследите с лекота съобщенията и офертите им към вас, да се запознаете с качените от тях снимки и да разгледате оставените за тях оценки. Всички кандидатствали изпълнители се показват подредени, с техния определен статус (дали сте ги поканили, наели, оценили), имате си меню за всяка заявка. Разгледайте вашите проекти и се запознайте с новостите, а ако нямате регистрация, каним ви да направите това оттук.

Отново имате опциите да поканите изпълнителите, които одобрите. Важно е да бъдете улеснени, да достигате по-лесно до тези, с които искате да работите, за да може вашият ремонт да стартира успешно и обратната връзка да е положителна.


Нова услуга: директно обаждане от 3-ма изпълнителя

За всички тези, които желаят по-бърза и директна комуникация с изпълнителите, които са заинтересовани от заявката ви, вече имате възможността да изберете нова опция.

---> Виж подробности


Най-четени статии за месец април

Някои статии предизвикват голям интерес от ваша страна! Споделете с нас по какви теми желаете да научите практични и интересни факти и съвети и ние ще се погрижим да не останете разочаровани. Ето някои от откроилите се статии за миналия месец:



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта