Януарско пробуждане

Публикувано на 30/01/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 2 595 пъти

Новата година започна устремена право напред! Хората запознаха лека по лека да влизат в ритъм с ежедневните си задачи, а ние продължаваме да обнобяваме и допълваме предлаганата от нас услуга. Предстоят много подобрения и новости от наша страна. А от вас ще се очаква да сте насреща за оптимално ползване, вдъхновяване за личните ви ремонтни дейности и споделяне на мнения и съвети.

Блог - Вдъхновения

Новостите около нашата платформа не се забавиха и тази година. Още в началото на месеца, пуснахме нова версия на нашия Блог- Вдъхновения. В него можете да търсите из различни теми, разпределени за удобство по категории като Дизайн, Направи си сам, полезни съвети за отделните помещения на дома ви (Дневна, Детска стая, Спалня, Кухня, Баня), интересна информация, развлекателни тематики, вдъхновения. Можете да коментирате, да споделяте личен опит и да препращате на приятели бързо и лесно. Каним ви също така да предлагате и теми, които ви вълнуват и смятате, че ще са полезни да бъдат поместени в Блога. Стремежът ни е да намирате полезна и изчерпателна информация по всички въпроси, свързани с дома ви.  

 


Къде още можете да видите секцията Вдъхновения?

В сайта novini.bg вече можете да намерите цяла секция, предназначена на MaistorPlus. Под името "Ремонти" ще видите интересни и вълнуващи предложения от нашия Блог-Вдъхновения.


СПОНСОРИРАН РЕМОНТ

MaistorPlus взе участие в играта на Dnes.bg "Месец на ремонтите" като спонсорира ремонта на печеливш участник, който намери изпълнител през нашата платформа и завърши успешно желания ремонт.

---> Вижте статията


Изпълнител на месеца

Продължаваме и тази година да открояваме изпълнителите, които са се представили добре през месеца. Поздравяваме Димитър Иванов, който от 8 години е в строителния бранш! Можете да намерите неговите услуги в категориите Настилки-паркет и плочки, Ремонт на баня, Сухо строителство за района на град София.

---> Изпълнител на месеца: Димитър Иванов


Бизнес сайт на месеца

Онлайн присъствието на регистрираните изпълнители е от изключително значение и за това отделяме специално внимание и на професионално представилите се Бизнес сайтове. Печеливш за Януари месец става фирма GPV Ltd - занимаващи се с геодезически измервания, проектиране, интериорен дизайн и ремонт на строителни обекти.

---> Бизнес сайт на месеца: GPV Ltd

Основно търсене по категории през януари:

Това са по-интересните моменти за месец януари при нас. А при вас? Помислете за нуждите на вашия дом и ги споделете на нашите изпълнители. Пуснете заявка напълно безплатно, сравнете получените оферти от специалистите и осигурете на себе си и семейството си един уютен и приятен дом.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта