Интериорни проекти през ноември

Публикувано на 03/12/2014 от Адриана | Последна редакция на 02/09/2016 | Видяно 2 689 пъти

Откриваме класацията за ноември с традиционната титла за “Изпълнител на месеца”. Този път тя отива при специализираната фирма за мебели и обзавеждане от София - RUMEBEL. Професионалният подход и коректното отношение на Румен Иванов му спечелиха нови 3 положителни оценка от клиентите на платформата.

-> Изпълнител на месеца: RUMEBEL


Интериорни проекти през ноември

Със студ и мраз отмина единадесетият месец от годината. И докато едни започнаха празничните приготовления от рано, то други бързаха да приключат с ремонтните дейности преди Коледа, за да се отдадат на заслужена почивка. Според проучване на MaistorPlus, все повече български домакинства избират сезона на късна есен за стартиране на интериорни проекти или за планиране на ново обзавеждане. Използвайте момента и направете безплатно запитване към специалистите в MaistorPlus. А през това време, ние ще ви разкажем за най-интересното, което се случи в сайта през ноември :)


Клиентите говорят

Преди 2 месеца Бояна започва проучване за изработка на мебели за детска стая по индивидуален проект. Необходима й е консултация със специалист и най-вече оферта за цена по дадените от нея размери. Изискването й е фирмата-производител да бъде от Хасково или региона с цел по-добра комуникация.

Благодарение на MaistorPlus Бояна успя да намери най-подходящия изпълнител за нейния интериорен проект - Стефан Делчев - майстор за мебели и обзавеждане от Хасково.

-> Изработка на мебели за детска стая: вижте заявката


Бизнес сайт на месеца

В средата на ноември бригадата на Калоян Иванов се присъединява към най-голямата строителна общност в България и съдава свой бизнес сайт. Калоян и екипът му поставят обещаващо начало на професионалното си развитие в MaistorPlus и заслужено получават наградата за “Бизнес сайт на месеца”.

-> Бизнес сайт на месеца: Калоян Иванов


Ценови съветник

Поставянето на изолация на стените може значително да подобри топлинната ефективност на жилището ви, както и да намали разходите ви за отопление през зимния сезон. Запознайте се с факторите, които определят цените за изолация на кв./м. в България.

-> Ценови съветник: Изолация

Основно търсене по категории през ноември:

Ако все още не сте сигурни на кого да поверите вашия вътрешен ремонт или интериорен проект, побързайте да направите своето безплатно запитване в MaistorPlus. Сравнете офертите и репутацията на кандидатите и изберете изпълнител, който отговаря на изискванията ви.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта