Есенните ремонти започнаха през септември

Публикувано на 30/09/2014 от Адриана | Последна редакция на 07/09/2016 | Видяно 2 522 пъти

Месец септември постави началото на есенните ремонти. Ако сте се чудили защо да изберете този сезон, за да осъществите домашния ремонт, помислете над тези 3 основателни причини:

  • Бързина на изпълнението - по традиция повечето хора ремонтират през пролетта и лятото. Това е времето, в което майсторите и фирмите са най-заети и често се случва да не могат да поемат вашата заявка или натовареността им да доведе до по-дълги сроковете за изпълнение. Когато отмине пикът на сезона и наближи есента, много по-бързо и лесно ще намерите подходящ изпълнител за вашия ремонт.

  • По-добри цени - сигурно сте забелязвали разликата в цената, когато избирате хотел във и извън сезона. Е, това правило често се наблюдава и в други сфери, между които са и строително-ремонтните услуги.

  • Качество - за изпълнението на някои ремонтни дейности няма сезонност, но други са силно зависими от метеорологичните условия за постигане на качествен резултат. Посъветвайте се със специалистите и ще се учудите колко много ремонти можете да отхвърлите през есента.

А сега, нека видим как премина първият месец от есента в MaistorPlus:


Изпълнител на месеца

Светлозар Богданов е майстор на свободна практика от град Нови Искър, Столична Община. Занимава се с дърводелски услуги и производство на мебели от 13 години, като е специализиран в обзавеждането на кухни. Споделя, че трудните обекти му носят удоволствие, тъй като винаги научава нещо ново. През месец септември Светлозар Богданов получи още 5 положителни оценки към бизнес сайта си в MaistorPlus и си заслужи титлата “Изпълнител на месеца”.

-> Изпълнител на месеца: Светлозар Богданов


Клиентите говорят

Апартаментът на Александър е ново строителство, но отскоро таванът в банята започва да се напуква. Тогава Александър решава да потърси фирма/майстор, който да направи замазка и да го боядиса. След като публикува заявката си в MaistorPlus, Александър откри подходящ изпълнител за неговия ремонт - фирма ДМ Строй.

-> Клиентите говорят: Преди и след частичен ремонт на баня


Бизнес сайт на месеца

Архитект Сотирова има над 7 годишен стаж в архитектурни фирми, а в наши дни е съдружник в Pepa Di Marа. Дейността на архитектурното бюро е специализирана в изготвяне на интериорни проекти, проекти за еднофамилни къщи и всичко свързано с архитектурното проектиране. От септември Архитект Сотирова е и активен член на MaistorPlus, затова използваме възможността да я поздравим за професионалното представяне на нейния бизнес сайт.

-> Бизнес сайт на месеца: Архитект Сотирова


Ценови съветник

Смяната на сезоните носи желание за промени - както личностни, така и промени, свързани с нашия дом. Един от най-лесните и евтини начини да придадете нов вид и да освежите помещенията у дома, е като пребоядисате стените и таваните. Нека обърнем внимание на цените и предимствата на латекса.

-> Ценови съветник: Боядисване с латекс

Основно търсене по категории през септември

Ако сте изправени пред неотложен домашен ремонт или искате да планирате следващия проект за вашия дом или бизнес, не отлагайте и не чакайте по-подходящ момент от сегашния. Направете безплатна заявкакъм изпълнителите, регистрирани в MaistorPlus, сравнете офертите и представянето им в платформата, за да изберете най-подходящия за вашия ремонт.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Евгени Петров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта