MaistorPlus участва в “Месец на ремонтите”

Публикувано на 31/07/2014 от Адриана | Последна редакция на 09/09/2016 | Видяно 1 518 пъти
MaistorPlus участва в “Месец на ремонтите”

Ето че дойде ред да изпратим неочаквано безмилостния месец юли. Нетипичните порои и градушки за това време от годината оставиха сериозни поражения след себе си. А много от пострадалите се обърнаха за помощ към MaistorPlus. Новата ни услуга за спешни ремонти се оказа изключително полезна за клиентите, чиито покриви и прозорци не бяха издържали на природните катаклизми.

На фона на политическите и финансовите сътресения в страната, MaistorPlus продължава своята усилена работа. Много хора използват летния период и отпуските, за да осъществят ремонтите си и това оказа влияние върху броя на заявките през изминалия месец. Освен това, с нетърпение бързаме да ви разкажем и за участието ни в кампанията “Месец на ремонтите” на уебсайта Dnes.bg. Вижте накратко случилото се около нас през изминалия месец.

Медиите за нас

Медиите за нас

Отново е лято и отново е време за ремонт. За втора поредна година MaistorPlus взима дейно участие в кампанията “Месец на ремонтите”, която ще продължи до септември. В края на юли новинарският сайт Dnes.bg публикува статия за MaistorPlus, в която представи дейността на платформата и работата на двама от изпълнителите в сайта:

-> Вижте цялата статия за MaistorPlus в сайта на Dnes.bg

Изпълнител на месеца

Изпълнител на месеца

През изминалия месец особено активен в сайта беше Емил Кирчев, който е специалист в сферата на електроуслугите. Освен че Емо се отзова на голям брой заявки, той успя да затвърди своя професионализъм, като получи в сайта още 3 нови положителни оценки.

-> Изпълнител на месеца: Емил Кирчев

Клиентите говорят

Клиентите говорят

Този месец в рубриката “Клиентите говорят” ще ви разкажем историята на Йонко, който повторно потърси услугите на “Строй Перфект” през сайта. Йонко е останал впечатлен и доволен от работата на майсторите. Вижте сами как се справи бригадата на Строй Перфектсъс задачите.

-> Клиентите говорят: Частичен ремонт на апартамент в Банкя

Бизнес сайт на месеца

Бизнес сайт на месеца

По време на Световното, със закачливото “Гледай си мача, ремонта остави на нас”, към MaistorPlus се присъединиха Новите майстори. Нямаше как да подминем бързината, с която бизнес сайтът им в платформата придоби професионален вид.

-> Бизнес сайт на месеца: Новите Майстори

Ценови съветник

Ценови съветник

Летния период е най-подходящото време да осъществите заплануван от дълго време ремонт. Ако искате да обновите старите подови настилки в дома си, трябва да имате предвид, че цените за циклене на паркет варират в зависимост от вида на паркета, подредбата му и използваните материали. Ориентирайте се как вървят цените в статията, посветена на дейността циклене на паркет.

-> Ценови съветник: Циклене на паркет - цени

Основно търсене по категории

Предстои ни още един летен месец, в който се надяваме дъждовните облаци да намалеят, а слънцето да ни радва все по-често. Информирайте се за случващото се около нас врубриката “Обзор на месеца”, а в случай, че все още не сте осъществили вашия ремонт и търсите изпълнител за него, направете безплатна заявка в MaistorPlus.