Частичен ремонт на апартамент в Банкя

Публикувано на 24/07/2014 от Адриана | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 10 631 пъти

Историята на Йонко в MaistorPlus започва миналата година, през месец септември. На същия ден, в който Пиночет извършва военен преврат в Чили, Ал-Кайда атакува Световния търговски център в Ню Йорк, а Израел обявява намерението си да се оттегли от Ивицата Газа, Йонко публикува заявка за ремонт на баня в столичния квартал “Надежда”. Същинско бедствие...

Няколко месеца по-късно Йонко отново потърси услугите на Строй Перфект - бригадата, извършила ремонта на въпросната баня. Този път във връзка с ремонтирането на едностаен апартамент в Банкя и премахване на теч на тавана:

Здравейте,

Помните ли ремонта в София, в Надежда 1, на една малка излющена баня, която боядисахте в лилаво. Останахме доволни от Вас и сега имаме ново нещо за правене. Това е един апартамент в Банкя. Него искаме да постегнем. Има да се избива, измаже и боядиса една арка около 2 квадрата, която свързва кухнята с хола, да се сложат плоскости на таван около 10 квадрата, за да се скрие избил мухъл и да се боядисат стени около 20 квадрата. Това е. Ще очакваме добра оферта от Вас. Ако може и да си оставите отново контактите, защото не можем да Ви ги намерим.

И така, без да губи излишно време, Йонко разменя повторно телефона си със “Строй Перфект”, защото е сигурен, че бригадата на Христо Янакиев ще се справи с описаните задачи.

Наистина рядко срещани страхотни майстори, с които имахме късмет, че попаднахме на тях! Направихме втори успешен ремонт и ги препоръчвам на всеки познат! Мултифункционални, работят изключително чисто и коректно! Внимателни и нескъпари!

Вижте оценката

Ако ви е необходима професионална помощ за вашия летен ремонт, опишете в няколко стъпки от какво точно се нуждаете и публикувайте заявката си в MaistorPlus. Сравнете оферти безплатно и изберете подходящ изпълнител за вашия проект.

->Направете безплатна заявкаБъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ЕТ "Венетон" VIP
Електроуслуги, София
107 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
8 извършени проекта
Топлоизолация ЕООД VIP
Изолация и Саниране, София
7 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Николай Цеков
Паркет и ламинат, София
4 извършени проекта