MaistorPlus се премести в нов офис

Публикувано на 13/05/2014 от Адриана | Последна редакция на 09/09/2016 | Видяно 2 297 пъти

Като сайт - първи помощник в ремонтните дейности, решихме сами да се въползваме от услугите, които предлагаме, и да потърсим подходящи майстори, които да се заемат с почистването на новия ни офис.

Избрахме отговорник, който да направи заявката и да води комуникацията с майсторите. Така започна историята на нашия ремонт :)

Публикуването на заявката

Направихме заявката през почивните дни между 1-ви и 7-ми май. Но знаехме, че майсторите в сайта не почиват. Първоначално си мислехме да потърсим изпълнител само за почистването. Офисът е с квадратура около 90 кв.м. и навсякъде е с плочки. С времето фугите между тях се бяха зацапали толкова, че на места имаха черен цвят. В следващите 24 часа получихме няколко оферти и разменихме контактите си с един от кандидатите.

В последствие добавихме към заявката и боядисването на стените с латекс. Избрахме бял цвят, тъй като е неутрален и е цветът на чистотата и светлината. А и много добре се комбинира с дървения интериор в офиса.

 


Денят на огледите

След празниците вече имахме 10 кандидата, с които кипеше комуникация по нашата заявка. 4-ма от тях потърсихме за оглед. Денят на огледите беше динамичен и емоционален. Трябваше да изберем само 1 изпълнител, а изборът не беше лесен. Искахме ремонтът да приключи за един уикенд, да отговаря на бюджета ни и да бъде извършен качествено. В крайна сметка намерихме майсторите, които да отговарят на изискванията ни.

Оценката

Уверихме се, че намирането на майстори през сайта наистина е лесно и останахме много доволни от качествената работа на бригадата. Затова оценката ни не закъсня - вижте тук.


Резултатът

Знаем, че вече сте нетърпеливи, затова бързаме да ви покажем и резултата след почистването и боядисването на стените в новия ни офис!

Последвайте примера ни и направете и вашия офис приветлив и чист с помощта наMaistorPlus!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Магнит С ЕООД
Боядисване и декорация, София
58 извършени проекта
ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта