Празничен април и за MaistorPlus

Публикувано на 29/04/2014 от Адриана | Последна редакция на 09/09/2016 | Видяно 1 790 пъти

Четвъртият месец от годината вече е към края си и дойде време за месечната равносметка. Докато някои чакаха Великденските празници, за да се отдадат на почивка, други явно са имали време да обмислят следващия домашен ремонт. И заявките в сайта не закъсняха! Това ни даде повод да завършим месец април с празнично настроение, въпреки че Великден отмина.

Медиите за нас

След великденските празници новинарският сайт Dariknews.bg публикува статия заMaistorPlus. Според статистиките в следващите 20 години броят на потребителите, които ще търсят услугите на майстор или строителна фирма в интернет, ще продължава да се увеличава. Ето защо дадохме пример с 3-ма от майсторите в сайта, които вече обръщат внимание на своето онлайн присъстивие:

Вижте цялата статия за MaistorPlus в новинарския сайт на Дарик.

Майстор на месеца

Месец април се оказа изключително успешен за Николай Боянов, който добави още 4 положителни оценки към бизнес сайта си в MaistorPlus. Така Николай Боянов заслужено си спечели приза “Майстор на месец април” в платформата. Поздравяваме го за добрата работа.

Майстор на месеца - Николай Боянов

Клиентите говорят

В средата на месеца Огнян Динчев потърси майстори за грубо измазване и доукрепване на външна стена в с. Долни Богров. Наети и оценени бяха специализираната фирма Yatrusgroup. Огнян сподели с нас, че е останал много доволен от работата на фирмата, реагирали са бързо и са свършили работата за няколко часа.

Вижте цялата история със снимки преди и след измазването

Бизнес сайт на месеца

През април към MaistorPlus се присъедини нова строителна бригада с богат опит във вътрешните ремонти на жилищни и административни сгради. Гонзалез ЕООД демонстрираха бързина и отговорност към представянето си в платформата. Вярваме, че това ще бъде един успешен старт за тях.

Бизнес сайт на месеца - Гонзалез ЕООД

Ценови съветник

След приключването на зимния сезон, сигурно много от вас не са харесали пристигналата сметка за отопление. Ето защо се погрижихме да ви информираме за всички детайли и предимства около поставянето на изолация на стените и цените за извършване на тази дейност.

Вижте статията за цени на изолация

Основно търсене по категории

Търсенето на ремонтни услуги през месец април беше основно в следните категории:

 

Почивните дни и през май са гарантирани. Затова, ако все още нямате планове, не губете време, а помислете какво в дома ви може да се подобри. Майсторите и фирмите в MaistorPlusще бъдат на разположение и ще очакват вашите заявки :)



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта