Скоростно измазване на външна стена в с. Долни Богров

Публикувано на 29/04/2014 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 15 431 пъти

Когато става дума за спешен ремонт, повечето клиенти изпитват опасения да не зазвучи на висок глас поговорката “Бързата работа - срам за майстора”. Когато, обаче, работата е свършена бързо и качествено, няма как клиентът да не остане доволен.

Нека ви разкажем за случая на Огнян Д., който потърси майстори за спешно измазване на външна стена през нашия сайт.


Стъпка 1: Заявяване на ремонт

На 11-ти април Огнян НАПРАВИ ЗАЯВКА в сайта. Той описа подробно и ясно от какво има нужда и прикачи снимка, за да бъде по-лесно на специалистите да му предложат конкретна оферта, цена и време за изпълнение. Задачата към майсторите включваше укрепване на външна стена в с. Долни Богров с размери 140 см / 180 см, запълване на дупки от разрушени тухли и груба мазилка.

Вижте заявката


Стъпка 2: Разменяне на телефони

Още на следващия ден Огнян РАЗМЕНИ ТЕЛЕФОНИ с двама кандидатствали майстори, след като беше разгледал техните профили с предишни проекти и оставени оценки за работата им. Единият от тях предложи по-ниска цена и по-дълго време за изпълнение. Другият взимаше по-скъпо, но можеше да свърши работата за един ден. Предварителен оглед не беше нужен, тъй като снимковият материал в случая се оказа достатъчен. 


Стъпка 3: Наемане на майстор

Огнян се спря на по-скъпото предложение, тъй като държеше работата да бъде извършена по-бързо. Неговият окончателен избор беше строителната фирма Yatrusgroup и той избра бутона НАЕМИ МАЙСТОРYatrusgroupпредлагат услугите си в 10 строително-ремонтни категории и те изпратиха най-добрите си специалисти за зидане и мазилки в с. Долни Богров. 


Стъпка 4: Оставяне на оценка

Още на 14-ти април Yatrusgroup приключиха със задачата, поставена им от Огнян, и ОЦЕНКАТАза свършената работа също не закъсня:

„Реагираха много бързо и изпълниха поръчката в кратък срок, спазвайки всички мои изисквания“.

И накрая...?

Доволен клиент, положително оценена фирма, добре свършена работа в срок - и всичко това за 3 дни - от пускането на заявката до оставянето на обратна връзка! Направете заявка и сами се убедете в бързината и качествената работа на майсторите и фирмите в MaistorPlus!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта