12 хитри изобретения, които не сте предполагали, че са ви нужни

Публикувано на 20/11/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 13/07/2016 | Видяно 3 485 пъти

Вашият малък изследовател може пълноценно да се включи в каузата ви за по-чист дом. Единственото, което е нужно да направите, е да му/ѝ облечете това хитро гащеризонче с моп-накрайници. Ще му/ѝ бъде мекичко, докато пълзи из стаите, и в същото време подовете ви навсякъде ще са излъскани.

Вижте още: Необходими подобрения в дома след появата на бебе


Умен скрин

Паметта може да се използва за по-конструктивни неща, сравнени с това коя дреха в кой шкаф или чекмедже сте оставили. Направете скрина си умен, като изрисувате върху отделните му сектори какво държите в тях - чорапи, поли, блузи. Ако ви е по-удобно, можете и да ги надпишете. Удачно решение за по-добра организираност, както и забавен стимул за малките представители на семейството да се научат да прибират вещите си.


12 хитри изобретения, които не сте предполагали, че са ви нужни

Комфортът в ежедневието е задължителен елемент за поддържане на добро настроение. При незавидното изобилие от ангажименти, с което всеки от нас трябва да се справя, и най-малкото улеснение е добре дошло. Когато към него е добавена и щипка забавление, усмивката ни е гарантирана. В следващите редове ви предлагаме да се насладите на 12 хитри изобретения, за които не сте предполагали, че са ви нужни. А ако се вдъхновите да направите интересни промени и подобрения в дома си, бързо и лесно можете достигнете до широк спектър от специалисти, чрез безплатна заявка в сайта.

Вижте още: 10 функционални премета, които ви трябват у дома


Споделете обяда си със своето пиленце

Режете си хляба върху дъска с дупки, а отдолу е прикрепена тръба с накрайник малка ясличка, от която вашият любимец доволно кълве попадналите трохи.


Химикалки, които са прибори... или обратното

Както и да ги наречете, все са функционални и удобни, особено за офиса, където невинаги има възможност да се трупат всякакви вещи. Най-обикновени средства за писане, а това, което ги прави по-специални са капачките им, оформени като ножче, вилица и лъжица. Да ви е сладко!

Вижте още: 12 интригуващи и забавни дизайна на кухненски прибори


"Презареждащи" се свещи

Случвало ли ви се е някога свещта ви да догори в най-неподходящия момент? Вече е измислен оригинален начин тя да може да бъде "презаредена". Поставяте я в свещник с прозрачна цилиндрична част отдолу. Докато гори, ще рисува красоти от восък, а когато цялата изтече, просто ще си имате нова свещ, готова за употреба.


Кафе под дъжда

Ако предпочитате кафето си със захар, вместо с дъжд, чадър с поставка за чашката с топлата напитка е идеално решение, когато навън вали. Единственият недостатък е, че не са помислили къде да се слага бисквитката.


Спретнати и красиви

Веднага след като изгладите новата си рокля, искате да видите как изглеждате в нея? Дъска за гладене, с прикрепено огледало в долната ѝ част, ще ви помогне на мига да се уверите колко сте спретнати и красиви.


Лесно сглобяем лего разклонител

Разклонителят с цветни модули, който лесно може да се сглоби и разглоби, напомня на популярната игра "Лего". Все пак, пазете го от децата, защото, включен в контакта, през него тече напълно автентичен ток.

Вижте още: Как да скрием вечно пречещите кабели


Прибори за барабанитсти

Всеки уважаващ себе си барабанист, веднага щом се е нахранил, измил тенджерите и тиганите, изкарва едно соло с приборите си върху тях. Да му мислят съседите!


Забавна маса за котки

Едни от най-любопитните създания на тази планета безспорно са котките. Обожават всякакви тайни пътечки, отвори, лабиринти. Тази маса е направена точно за тях.


Винаги в перфектна форма

Тротинетка и бебешка количка в едно звучи като много примамлив начин за всички млади майки и бащи да се поддържат винаги в перфектна форма. В случая малко сме притеснени къде точно е отишло отрочето на тази така жизнерадостно устремила се към светлото бъдеще дама?!


Мини масичка за страницата на дивана

Любимият ви филм или шоу са започнали, налели сте си питие, излегнали сте се удобно на дивана. Как при цялата тази идилия да се навеждате чак до холната масичка, за да отпивате? За да си спестите това огромно усилие, направете си мини масичка от дърво за страниците на дивана или си я поръчайте от професионалист.

Мислите ли, че някое от тези 12 хитри изобретения има място във вашия дом и живот? В случай че сте се вдъхновили да направите подобрения в дома и градината си, да ги обогатите с интересни мебели, можете да разчитате на професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Заявете безплатно проект, разгледайте оферти и препоръки, наемете изпълнител, който разбира добре идеите ви. След финализиране на поръчката, оставете своята оценка.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
11 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Петър Петров
Цялостен ремонт, София
17 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
28 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта