Шест предложения за истински майстори в Lidl

Публикувано на 19/05/2023 от Anna Stankova | Последна редакция на 03/10/2023 | Видяно 5 571 пъти

Незаменимите помощници за всеки ремонт у дома и в градината от т. нар. "черна серия" на марката Parkside отново са тук. Eксклузивната серия инструменти Parkside Performance в момента е на топ цени и можете да я намерите в най-близкия магазин на Lidl.

Сред актуалните предложения са акумулаторен саблен трион, който е идеален за рязане на различни материали като дърво, пластмаса и метал. Изключително полезен е, когато трябва да се отстраняват остатъци от старата дограма например. Можете да го използвате и за рязане на клони при градинската работа. Идеален е за демонтажни работи и за работа в тесни пространства. Предложението в Lidl е на изгодната цена от 139,99 лв. лв. с включени принадлежности.

Ако любимо място ви е градината и обичате да я облагородявате всеки сезон, ще ви подскажем, че можете да си направите чудесни градински мебели от палети например. За целта задължително се снабдете с акумулаторна бормашина. Моделът, който ще намерите тази седмица в Lidl, е с 25 степени на въртящ момент и една степен за пробиване. Има възможност за плавно регулиране на оборотите с функция за бърз стоп. Срещу топ цената от 169,99 лв. получавате един наистина универсален инструмент, чиито възможности зависят от вашия творчески потенциал и нуждите ви в конкретния проект или задача.

За хората, отдадени на майсторенето, е и акумулаторният ръчен циркуляр от черната серия на Parkside. Моделът е с шест степени на рязане за циркулярни дискове до ø 140 mm. Включена е водеща алуминиева шина от две части с дължини 70 или 140 cm. Има и еко режим, а цената му е 279,99 лв.

Друг незаменим помощник за всеки майстор е акумулаторният ъглошлайф, който ще откриете в Lidl до 21.05. на топ цената от 229,99 лв. Корпусът му е алуминиев и е отлят под налягане. Дръжката му е с три позиции на захват. Подходящ е за всички разпространени дискове с диаметър до 230 мм. Дисковете се продават отделно. Цената им в магазините от веригата е 9,99 лв. Виж повече тук.

С този ъглошлайф можете да пилите дребни винтове, пирони, оси, глави на болтове и планки. Можете да го ползвате за рязане на планки и железа, като за работа с него са ви необходими две батерии по 20 V (4 Ah). В момента в Lidl се предлага акумулаторна батерия 20 V/2000 mAh със зарядно устройство за 65,99 лв., както акумулаторна батерия 20 V/4000 mAh, която показва основни данни през Lild Home App чрез Bluetooth® за 79,99 лв.

До 21.05 само за 15,99 лв. ще откриете и комплекти с ударни свредла или длето, които освен за пробиване на отвори в стени, бетонни плочи, тухли и други твърди материали, са идеален помощник и в градината. С тяхна помощ можете да правите отвори в земята за засаждане на дървета, поставяне на стълбове или изграждане на огради. Длетата се използват за отстраняване на корени, изкопаване на ями или разбиване на твърди почвени покрития.

Всички инструменти от серията Performance на Parkside са със сертификат за качество TÜV SÜD GS и се предлагат с пет години гаранция. Актуалните предложения можете да разгледате подробно в сайта на Lidl - lidl.bg.

 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Петров
Боядисване и декорация, София
46 извършени проекта
Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
11 извършени проекта
ЛЕОН-АЛ
ВиК Услуги, София
93 извършени проекта
Павел
Боядисване и декорация, София
95 извършени проекта