Революционното решение за хоризонтални бойлери, с което можеш да си спокоен, че топлата вода ще стигне за всички у дома

Публикувано на 09/05/2022 от | Последна редакция на 01/07/2022 | Видяно 4 913 пъти

Все повече домакинства прибягват до решението да притежават бойлер в дома си като основен или допълнителен източник на топла вода. Изборът на правилен бойлер според нуждите, може да се окаже трудно решение. На пазара се предлагат бойлери с различен капацитет, опции за монтаж и мощност.

Има различни видове бойлери, пригодени за монтаж в домашни условия. Едните са за стена – хоризонтален и вертикален, има такива с плосък дизайн за пестене на място, други са още по-компактни, а най-малки са проточните. Все по-нестандартните решения в интериора на бани изисква и все по-голямо разнообразие от уреди за топла вода. Избирайки бойлер е от изключително значение да се прецени какъв обем вода е необходим за домакинството.

Хоризонталните модели електрически бойлери спомагат за оптимизиране на пространството в помещението, като същевременно не правят компромис с обема.

Знаете ли, че...

Обичайното при бойлерите е, че топлата вода се намира в горната част, а студената – в долната. При използване на топлата вода, студена вода нахлува в долната част и се смесва с вече загрятата, като я разрежда. Това се случва с помощта на уред, наречен струйник. Поради по-ниската си височина, при хоризонталните бойлери водата се охлажда по-бързо и отнема време докато възвърне висока температура.


Какво е решението:

Както се спомена по-горе, струйникът е уредът, който определя навлизането на студена вода и скоростта на смесването с топлата. Чрез новото поколение PISTON струйник, разработен от TESY, смесването е забавено значително. Това осигурява до 40%* повече топла вода за TESY BiLight хоризонтални модели.

TESY е български производител, който се е наложил не само у нас, а и е един от водещите на европейския пазар. В продуктовата гама се включват надеждни и енергийно ефективни електрически бойлери, уреди за отопление и грижа за въздуха, бойлери с индиректно нагряване и термодинамични бойлери. Компанията е в непрестанно търсене и предлагане на иновативни решения за потребителите без компромис в качеството.

Посетете сайта на TESY за повече информация.   

* Отнася се за TESY BiLight хоризонтални модели с нов PISTON струйник, сравнени с TESY BiLight хоризонтални модели с предишния PISTON струйник.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

БОБИСТРОЙ VIP
Покривни услуги, София
40 извършени проекта
MILEN Rangelov
Електроуслуги, София
2 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
Валентин Узунов
Отопление и климатизация, София
2 извършени проекта
Златин Господинов
ВиК Услуги, София
1 извършен проект
Калин Недялков
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта